Η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, Φωτεινή Εγγλέζου, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70 των τμημάτων όλων των τάξεων των σχολείων επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης της σε επιμορφωτικό webinar με θέμα: «Αναδιοργάνωση της ασύγχρονης ψηφιακής τάξης e-me για το σχολικό έτος 2020-2021. Προτάσεις και καλές πρακτικές».
To επιμορφωτικό webinar θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex και ώρες 16.30-18.30μ.μ. για τις/τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70, τις/τους εκπαιδευτικούς των Τ.Ε. και της Παράλληλης Στήριξης όλων των τμημάτων όλων των τάξεων στο ακόλουθο link:
https://minedu-primary.webex.com/minedu-primary/j.php?MTID=m04b14c44bfa5dc9eb6380bef3329b3f2

H συμμετοχή στο επιμορφωτικό webinar είναι προαιρετική για τους εκπαιδευτικούς.

Εισηγήτριες:
Ποτόγλου Αθηνά, Καθηγήτρια Πληροφορικής, Υποδιευθύντρια στο 9ο Δ.Σ. Κορυδαλλού
Φωτεινή Εγγλέζου, ΣΕΕ ΠΕ70 στο 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πειραιά
Στόχος του παρόντος διαδικτυακού επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι να δώσει πρόσθετες, χρήσιμες πληροφορίες για την ανα-διοργάνωση της ασύγχρονης ψηφιακής τάξης e-me για το τρέχον σχολικό έτος. Ειδικότερα, θα αναδειχθούν δυνατότητες της e-me αναφορικά με την ενσωμάτωση αντικειμένου αρχείων και e-me content στον τοίχο των κυψελών, την προβολή δραστηριότητας χρηστών, την ανταλλαγή δραστηριοτήτων ανάμεσα στους χρήστες, τη μεταφόρτωση e-me content (αρχεία .h5p), τη λειτουργία της δυνατότητας E-me assignments (δημιουργία - ανάθεση - ανατροφοδότηση εργασιών), τη διαχείριση του προσωπικού προφίλ κάθε λογαριασμού και τη διαχείριση των προσωπικών επαφών, βάσει καλών πρακτικών που εφαρμόστηκαν σε σχολεία παιδαγωγικής και επιστημονικής μου ευθύνης.

To επιμορφωτικό webinar θα διεξαχθεί σύμφωνα με το απόσπασμα της απόφασης της Πράξης 3/12-10-2020 της Ολομέλειας του 6ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής.

Πηγή φωτογραφίας: https://clubhouse.io/blog/the-rise-of-the-digital-classroom-5320777925e7/

Comments are closed.