Μαγειρική

Μαγειρική

Σε αυτό το site  θα κάνουμε  μαγειρική. Σας θέλω έτοιμους! Αρχικά, πλύνετε τα χέρια σας, σηκώστε τα μανίκια σας και ξεκινάμε!!!

Θα αρχίσουμε με κάτι πολύ πικάντικο τα κανελόνια!!!!

Τα κανελόνια μπορείτε να τα γεμίσετε με ό,τι υλικά επιθυμείτε.

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο κανελόνια

1 μικρό κρεμμύδι

500γρ. κρέμα γάλακτος

5-20 φέτες μπέικον

1 κουτί μανιτάρια κονσέρβας

λίγο κρασί

2 πιπεριές πράσινες

2-3 φέτες ζαμπόν

20γρ. τυρί κρέμα

300γρ. κίτρινο τυρί Gouda

300γρ. τυρί Emedal ή ότι άλλο κίτρινο τυρί θέλετε

1 κουταλιά βούτυρο

Ψιλόκοψε τις πιπεριές και το κρεμμύδι και σωτάρισε τα για 10 λεπτά μαζί με το βούτυρο. Έπειτα, βάλε και τα μανιτάρια και σωτάρισε τα και αυτά για 2 λεπτά.  Τα μανιτάρια θα βγάλουν αμέσως υγρά, οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάποιο υγρό.

Πρόσθεσε το μπέικον και σωτάρισε το και αυτό μαζί με τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Βάλε και το ζαμπόν και ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί.  Σβήσε με λίγο κρασί της επιλογής σου και πρόσθεσε και το τυρί κρέμα. Ανακάτεψε για 2 λεπτά και απόσυρε από τη φωτιά.

Σε ένα ταψάκι βάλε λίγο λάδι και πάρε ένα ένα τα κανελόνια και γέμισε τα με τη γέμιση με το μπέικον και τα μανιτάρια.  Γέμισε τα προσεκτικά για να μην σπάσουν και βάλε όση ποσότητα χρειάζεται για να μην χυθεί η γέμιση απ’ έξω από τα κανελόνια.

ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ  ΝΑ ΤΑ  ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!   

 

Leave a Reply