«Όλο και συχνότερα παρατηρείται το φαινόμενο πρώην μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ να ‘προσφέρουν’ τις υπηρεσίες τους κατά της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή το γραφείο τύπου της ΝΔ σχετικά με το άρθρο της Guardian που περιέχει καταγγελίες κατά της κυβέρνησης.
«Ενδεδυμένοι το μανδύα του ‘ανεξάρτητου δημοσιογράφου’ δυσφημούν την πατρίδα με άρθρα τους σε ξένα Μέσα Ενημέρωσης. Πριν από λίγους μήνες, μετακλητός συνεργάτης στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, τώρα πρώην μετακλητός στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ. Τα άρθρα αυτά με περιεχόμενο αντιπολιτευτικές καταγγελίες, παρουσιάζουν μια εντελώς αρνητική εικόνα για τη χώρα», υπογραμμίζει η ΝΔ.
«Στη συνέχεια αναπαράγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενα Μέσα, αποδιδόμενα δήθεν σε ανεξάρτητες πηγές με την σημείωση “ορίστε τι γράφει ο διεθνής τύπος”. Αυτό που δεν λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι οι συγγραφείς είναι πρώην υπάλληλοί τους», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην εν λόγω ανακοίνωση.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει να πολιτεύεται αδιαφορώντας αν με τις ενέργειές του βλάπτει τη χώρα. Αυτό έκανε, αυτό κάνει», καταλήγει η ΝΔ.

Leave a Reply