Εικόνες ντροπής και κυκλοφοριακό χάος σημειώνεται για περισσότερες από 7 ώρες στην Αττική Οδό. Χιλιάδες άνθρωποι περιμένουν ακινητοποιημένοι σε ουρές χιλιομέτρων, βλέποντας τη στάθμη των καυσίμων τους να κατεβαίνει και πολλοί από αυτούς τονίζουν ότι για ώρες δεν έχουν πιει νερό και δεν έχουν τρόφιμα ή τα φάρμακα που χρειάζονται. Όλα αυτά την ώρα που η κακοκαιρία Ελπίς μαίνεται και όσο περνά η χιονόπτωση είναι εντονότερη και η θερμοκρασία πέφτει.

Οι οδηγοί τονίζουν ότι όταν μπήκαν στην Αττική Οδό κανείς δεν τους προειδοποίησε για το γεγονός πως ο δρόμος έχει κολλήσει, ούτε τους ζήτησαν να φορέσουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Οι υπεύθυνοι της Αττική Οδού δεν απαγόρευσαν τη διέλευση βαρέων οχημάτων, γεγονός που έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στο να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων, καθώς κάποια βαρέα οχήματα «δίπλωσαν».

Οι οδηγοί σημειώνουν ότι από το πρωί δεν έχουν δει κανένα όχημα να προσπαθεί να ανοίξει τον δρόμο και φοβούνται ότι θα χρειαστεί να περάσουν τη νύχτα στα αυτοκίνητά τους μέσα στην κακοκαιρία που ολοένα και επιδεινώνεται. Επιπλέον, καταγγέλλουν ότι ουδέποτε τους έγινε κάποια ενημέρωσή για το τι συμβαίνει και πότε αναμένεται να τελειώσει η ταλαιπωρία τους.

 

Απέραντο παγοδρόμιο η Θεσσαλονίκη, απελπισία στα νησιά από τον χιονιά

Visits: 2

Leave a Reply