ΥΛΙΚΑ
2/3 φλ. συρόπι σφενδάμου (ή μέλι ανθέων)
1/2 φλ. (ή και λίγο παραπάνω ανάλογα με την πυκνότητα) κρέμα καρύδας (γάλα-κρέμα καρύδας σε κουτί
όχι υγρό γάλα καρύδας)
1 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Για γαρνίρισμα
λίγη σοκολάτα vegan
λίγες φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη νηστίσιμη/vegan μους σοκολάτας με αβοκάντο, είναι πολύ βασικό, τα αβοκάντο να είναι πολύ ώριμα και πολύ μαλακά, ώστε η μους να έχει βελούδινη υφή. Αν είναι πιο σκληρά δεν θα λιώσει το αβοκάντο και δεν θα γίνει η μους λεία και ομοιόμορφη. Δείτε εδώ πώς να κάνετε το αβοκάντο να ωριμάσει πιο γρήγορα και πως να το τεμαχίσετε εύκολα και γρήγορα.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα, και να σχηματιστεί η ελαφριά μους.
Ισομοιράζουμε σε ψηλά ποτήρια.
Σερβίρεται αμέσως ή ακόμα πιο δροσερή από το ψυγείο. Καλη απολαυση
ευχαριστω πολυ!
Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστωωω!
Πολύ ωραίά
ευχαριστωωωω