Ελλάδα έχεις ταλέντο 🌟💃

Γεια σας παιδιά σήμερα θα σας μιλήσω για το Ελλάδα έχεις ταλέντο!

 

Το Ελλάδα έχεις ταλέντο είναι ελληνική εκπομπή ταλέντων (talent show) προβάλλεται στον ΑΝΤ1 όπου ήταν αρχικά (2007-2012) και ύστερα από τον Ιανουάριο του 2022, ενώ προβαλλόταν (2017-2018) στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή βασίζεται στο βρετανικό talent show που δημιούργησε ο Simon Cowell, Britain's Got Talent.

Μέχρι στιγμής έχουν μεταδοθεί εφτά κύκλοι επεισοδίων με τον έβδομο να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου 2022, ξανά στον ΑΝΤ1.

 

Δομή: 

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση του παιχνιδιού είναι οι Auditions όπου τα υποψήφια ταλέντα εμφανίζονται για πρώτη φορά μπροστά στους κριτές και το κοινό. Από εκεί έχοντας αποσπάσει την πλειοψηφία των Ναι από την κριτική επιτροπή περνούν στη δεύτερη φάση. Η δεύτερη φάση είναι τα Judge Cuts εκεί οι υποψήφιοι που πέρασαν την πρώτη φάση του παιχνιδιού παρουσιάζουν ένα νέο πρόγραμμα μπροστά στους κριτές με σκοπό να περάσουν στην τρίτη και τελευταία φάση. Η τρίτη φάση είναι τα Live Shows. Εκεί τα υποψήφια ταλέντα παρουσιάζουν ένα ακόμη πρόγραμμα με σκοπό να ψηφιστούν από το τηλεοπτικό κοινό με σκοπό τις τελικές θέσεις. Έτσι προκύπτει και ο νικητής του show.

 

 

 

 

Ελπίζω να σας άρεσε!!!! Γράψτε μου στα σχόλια αν το βλέπετε και αν σας αρέσει!!!

4 Comments

  1. Βέβαια και το παρακολουθούσα!! Προτιμώ τα νούμερα με μαγικά κόλπα και τραγούδια… Εσείς;

    1. Ωραία χαίρομαι!!! Εγώ προτιμώ τα τραγούδια και τους χορούς κυρίως!!!

  2. Το βλέπω και μου αρέσει! Και εγώ προτιμώ τα μαγικά κόλπα αλλά και τα ακροβατικά.

Leave a Reply