Τυπογραφία

  Ιωάννης Γουτεμβέργιος

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα ακόμα κείμενο από μια εγκυκλοπαίδεια. Το κείμενο μιλάει για την ιστορία της τυπογραφίας, αλλά οι παράγραφοι έχουν μπερδευτεί και πρέπει να τις βάλουμε στη σωστή σειρά. Κάνε το παρακάτω κουίζ και αφού βεβαιωθείς για τη σωστή σειρά συμπλήρωσε την άσκηση 1 στις σελίδες 74-75 του Τετραδίου Εργασιών.

Μετά διάβασε ξανά το κείμενο προσεκτικά και κάνε το παρακάτω κουίζ για να δεις αν θυμάσαι τις πληροφορίες που περιέχει.

Για τα μαθηματικά θα ξαναθυμηθούμε τις μονάδες-δεκάδες-εκατοντάδες. Διάβασε το παρακάτω φύλλο εργασίας και κάνε τις ασκήσεις: Μονάδες. Τις ασκήσεις τις έχω αναθέσει και στα assingments. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις το φυλλάδιο από εδώ και μετά να το επισυνάψεις στα assingments, αρκεί να γράψεις έστω και μία λέξη στο "σώμα κειμένου" της εφαρμογής.

Το Σάββατο υπήρχε ένα πρόβλημα στο σύστημα ταυτοποίησης του ΠΣΔ και δε μπορούσαμε να μπούμε στην e-me. Αν ξαναεμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα μπορείτε να μπαίνετε σε αυτό το  blog  είτε από το blog σχολείου, όπου υπάρχει σύνδεσμος, είτε από το παλιό μας blog όπου υπάρχει σύνδεσμος στην καρτέλα "χρήσιμοι ιστότοποι". Έτσι δεν θα χρειαστεί να δίνετε κωδικούς.

Leave a Reply