ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ): EΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ 28/11/2012 ΣΧΟΛ.ΕΤΟΣ 2012 -2013

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 25-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 

Μια σημαντική πρωτοβουλία έλαβε χώρα στο Ελληνικό Σχολείο Βρυξελλών την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε είχε να κάνει με την συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα «Δράσεις ευαισθητοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας από τους κοινωνικούς εταίρους με αξιοποίηση της εμπειρίας του εκπαιδευτικού στην τάξη στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς – Διακρατικές συνεργασίες κοινωνικών εταίρων στον χώρο της εκπαίδευσης – Α.Π. 1,2,3» που υλοποιήθηκε από την ΚΑΝΕΠ ΓΕΣΕΕ.

Στην εκδήλωση που παρακολούθησαν μαθητές και των δύο σχολείων, παρουσιάστηκε βίντεο αλλά και πρωτότυπο sketch του Γυμνασίου – Λυκείου Οινοφύτων περνώντας περιβαλλοντικά μηνύματα και αναδεικνύοντας το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ασωπός ποταμός με την μόλυνση των υδάτων του.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κεστεκίδειο, το Newsville.be ήταν εκεί συνομιλώντας με τον Συντονιστή εκπαίδευσης  Δυτικής Ευρώπη κ. Μανώλη Αλεξάκη, τον Διευθυντή του Λυκείου Οινοφύτων κ. Πέτρο Δημητρίου αλλά και την Διευθύντρια του Γυμνασίου Οινοφύτων κα Γκουντούμα Ευαγγελία.

Δείτε μέρος της συνέντευξης

βρυξελλες 2