ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Ένα βότσαλο στην Λίμνη” ΣΧΟΛ. 19/6/2012 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2011-2012

Wiki_cinema_votsaloΗ καθηγήτρια κα. Νότη Αλεξάνδρα (ΠΕ02 - Φιλόλογος) την σχολική χρονιά 2011-2012 είχε μια εξαιρετική ιδέα. Θέλησε να εμπνεύσει τους μαθητές  να "ανεβάσουν" μια ολοκληρωμένη θεατρική παράσταση και το κατάφερε. Tα παιδιά του  σχολείου μας έδειξαν ιδιαίτερα πρόθυμα να συμμετάσχουν ...και το ταξίδι μόλις είχε αρχίσει.

Όλοι μαζί επίλεξαν ένα έργο του Αλέκου Σακελλάριου και του Νίκου Γιαννακόπουλου την κωμωδία "Ένα βότσαλο στην λίμνη". Ολόκληρη την σχολική χρονιά εργάστηκαν  με ιδιαίτερη επιμονή και πάθος εκτός σχολικού ωραρίου. Οι δυσκολίες ήταν πολλές αλλά οι χαρές ακόμη περσσότερες. Οι μαθητές γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους εργάστηκαν συνεργατικά και αποτέλεσαν μια δυνατή ομάδα που την χαρακτήριζε ο αλληλοσεβασμός και η φιλία.

Η παράσταση "ανέβηκε" στο Θεατράκι των Οινοφύτων στις 19/06/2012 και το παρακολούθησαν περίπου 450 άτομα. Όλη η τοπική κοινωνία αισθάνθηκε περηφάνεια για τα παιδιά. Οι  θεατές  διασκέδασαν και γέλασαν  με την καρδιά τους.

Το αποτέλεσμα ήταν λοιπόν  εκπληκτικό. Για το λόγω του αληθές δείτε την θεατρική παράσταση...σε 5 μέρη .Το χειροκρότημα αποδεικνύει την επιτυχία όλης της προσπάθειας.

Το ταξίδι αυτό ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους μας...και μια παράδοση μόλις άρχισε για το σχολείο μας.

Η Θεατρική ομάδα:

Ίσσαρης Ευστάθιος

Παντελής Κωνσταντίνος

Αθανασούλη Ηλιάνα

Γκιόκα Χριστίνα

Στέρπη Φωτεινή

Ντόκα Νικολέτα

Μιχούλη Μαριάνθη

Θεοδωροπούλου Ιερωνύμη

Χρυσικός Δημήτρης

Υποβολείς:

Γκαρίπη Δήμητρα

Παπαθανασίου Ελεάννα

Σκηνοθεσία και ευθύνη όλου του έργου:

Νότη Αλεξάνδρα (Φιλόλογος)