ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛ.ΕΤΟΥΣ 2011-2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 12/1/2013

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 η κοπή πίτας του Κέντρου και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος ο Β΄ βράβευσε τους αριστούχους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Οινοφύτων που πρώτευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ. κ. Γεώργιου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος βράβευσε τους αριστούχους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Οινοφύτων, αυτούς που πρώτευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, όπως είχε ανακοινώσει σε παλαιότερη επίσκεψή του στα Σχολεία της γενέτειράς του. Τον έπαινο συνόδευαν οι ευχές του για καλή πρόοδο και ένα χρηματικό ποσό προς τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες.

Από το Γυμνάσιο Οινοφύτων βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους κατά το Σχ. Έτος 2011-12 οι: Τσάκουλης Κωνσταντίνος και Σκλιάς Αλέξιος από τη Α΄ Τάξη  η Θεοδωροπούλου Ιερωνύμη από τη Β΄ Τάξη και η Κολοκτσή Κωνσταντίνα από τη Γ΄ Τάξη.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας.