Μια αληθινή αλλά και τρομακτική ιστορία!!!

  Μια αληθινή αλλά και τρομακτική ιστορία!!!

    Οι περισσότεροι λέτε ότι δεν πιστεύετε στα φαντάσματα ή γιατί όντως πιστεύετε πως είναι ιστορίες για παιδιά ή γιατί θέλετε να κάνετε τους μάγκες. Βέβαια έχετε δίκιο γιατί εφόσον δεν υπάρχουν "καλά" παραφυσικά πράματα όπως νεράιδες, πρίγκιπες κ.α.,  δεν υπάρχουν και "κακά" δηλαδή φαντάσματα, μάγισσες κ.α...Αυτό λέτε από μέσα σας όλοι... εκτός από μία 26χρονη κοπέλα ονόματι Γεωργία Παπαδημητρίου που της πήραμε μια συνέντευξη για το ποιο τρομακτικό βράδυ της ζωής της που την έκανε να φοβάται μέχρι και τη σκιά της:

Γεωργία Παπαδημητρίου :        

                    <<Πριν από 14 χρόνια, ένα βράδυ, στις δύο η ώρα, επειδή βαριόμουνα, είπα να βάλω να δω κανένα θρίλερ στο Netflix για να περάσει η ώρα. Είπα κιόλας να κλείσω τα φώτα και να μείνω με την λάμπα αναμμένη, για να είναι πιο τρομακτική η ατμόσφαιρα. Φυσικά έφερα και πατατάκια! Όλα ήταν έτοιμα και τρομακτικά αλλά ιδανικά για ταινία θρίλερ! Πήρα λοιπόν, το τηλεκοντρόλ και πάτησα "Netflix" και επίλεξα να δω ένα θρίλερ ονόματι "Samara ".Φαινόταν καλό, αφού είχε πιασάρικη περιγραφή και 12 εκατομμύρια προβολές πάτησα "προβολή" και άρχισα να το βλέπω... Μέχρι ώρας δεν είχα φοβηθεί καθόλου αλλά μετά ήταν που χέστηκα πάνω μου! Η ταινία είχε φτάσει στα 58 λεπτά και η πρωταγωνίστρια του θρίλερ "Samara " που είναι ένα κορίτσι με καστανά μακριά μαλλιά εμφανισιακά. Να επισημάνω ότι ήμουν 14 χρονών και μόνη μου στο σπίτι...Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ και σας αγωνιώ με τον πρόλογο, ώρα να μάθετε...: 

               Όσο έβλεπα την ταινία άκουσα έναν ήχο από την πόρτα και παράλληλα κόπηκε ο ήχος της ταινίας και η εικόνα πάγωσε! Η καρδιά μου χτυπούσε υπερβολικά δυνατά! Είχα τρομοκρατηθεί τόσο που δεν μπορούσα να κουνηθώ, αλλά δυστυχώς αυτή ήταν μόνο η αρχή του μαρτυρίου μου! Μετά από δέκα δευτερόλεπτα άκουσα την φωνή της Samara να μου λέει: <<Δεν θα γλιτώσεις άνθρωπε! Όσο με πολεμάς τόσο σε καταστρέφω! Μην αρνιέσαι τον θάνατο, δεν έχεις ελπίδα, αφήσου σε μένα... αν θέλεις το καλό σου>> .Τότε καταλαβαίνετε πως είχα παγώσει! Ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω μέχρι που νιώθω ένα χέρι να μου κρατάει το λαιμό από πίσω.. και όταν γύρισα είδα την Samara ! Αυτά μόνο θυμάμαι από εκείνη τη νύχτα! Μάλλον θα φταίει η τόσο τρομακτική ατμόσφαιρα. Από τον φόβο μου θα έβλεπα παραισθήσεις! Τελικά αυτή η ταινία ήταν ακατάλληλη για τόσο μικρά παιδιά! Το μόνο που ξέρω ότι ήταν αληθινό ήταν ότι λιποθύμησα! Όμως παραξενεύτηκα γιατί το πρωί όταν ξύπνησα βρέθηκα στον καναπέ και το netflix ήταν ανοιχτό και σταματημένο στο σημείο που είχε κολλήσει όταν ήρθε η Samara! Αχ! Μακάρι να ήξερα τι μου έγινε χθες βράδυ! Πάντως εγώ απρόκλητε να ξαναδώ θρίλερ!>> 

One Comment on “Μια αληθινή αλλά και τρομακτική ιστορία!!!

Leave a Reply