Η ποιο συγκινητική ιστορία φάρσας!

  

                  Σήμερα θα σας  μία φάρσα που μου έστειλε κάποιος στο Insangram (stmtn _papadop):

Κατερίνα Μακρύ:

<<Λοιπόν εγώ Ματίνα μου έχω κάνει μια φάρσα αλλά το έχω μετανιώσει! Αυτή η φάρσα είναι πολύ διάσημη στο ίντερνετ , είχα πάει με έναν φίλο μου σε ένα εστιατόριο και είπα να του κάνω μια φάρσα. Όταν μου είπε ότι θέλει να πάει στην τουαλέτα του είπα ότι θα τον περιμένω στο τραπέζι μας. Όσο λοιπόν, αυτός ήταν στο μπάνιο (δεν είχε τελειώσει ακόμα), πήγα και έβαλα μια φούστα στο αγοράκι που έχει η πόρτα της εισόδου της τουαλέτας των αντρών. Ξέρεις , αυτό το μαύρο...Τέλος πάντων, μετά πήγα λίγο πιο πέρα σε σημείο που να μπορώ να ακούσω τι γίνεται! Για να μην νομίζουν οι άνθρωποι που περνούσαν ότι είμαι τρελή έκανα ότι κοιτούσα κάτι μηνύματα που μόλις μου έστειλαν και αυτό έπιασε! Πλησίασε λοιπόν μια κοπέλα νέα την οποία έβγαλα κρυφά φωτογραφία και όταν γυρίσαμε έκανα ζουμ στο κολιέ της, είδα το όνομά της (Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου)και τη βρήκα στο Facebook,  μετά άκουσα μια κραυγή του άντρα μου και την γυναίκα να φεύγει σοκαρισμένη! Μετά απ' αυτό πήγα στο τραπέζι και έκανα ότι χάζευα στο Inasagram...Και τότε ήταν που ήρθε ο Κωνσταντίνος (τον λένε Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο ) Μου μίλησε με ένα πολύ ντροπαλό βλέμμα:

- Που είναι;   ρώτησε,

 

- Ποιος;  απάντησα εγώ,

- Ξεφτιλίστηκα!

- Τι λες; Τι έγινε;

Μου εξήγησε τι έγινε και ο διάλογος συνεχίστηκε!

- Πώς; Δεν το πιστεύω! Δηλαδή σε είδε κανονικά, είδε και το...ξέρεις ποιο;! είπα και φάνηκα πειστική...

- Ναι, και αυτό! Τώρα τι κάνουμε εκείνη η κοπέλα τώρα όλο και κάτι θα πει σε κάποιον και αυτό που έγινε θα το χρησιμοποιήσει λέγοντας σε σχόλιό στα βίντεό μου ότι της έχω κάνει παρενόχληση!

        Αυτό είπε και μετά του είπα να πάμε σπίτι να το συζητήσουμε αλλά μετά από δύο μέρες έμαθε από την αδελφή μου που ήταν η μόνη που το ήξερε εκτός από μένα ότι εγώ έκανα τη φάρσα και χωρίσαμε! Είχα στεναχωρηθεί πολύ!Είχα καταλάβει το λάθος μου! Μια μέρα όμως πήγα στο νοσοκομείο από ατύχημα στο αυτοκίνητο και εκείνος έτρεξε να με δει και όταν συνήλθα μου είπε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό μου κι ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία! Από τότε είμαστε ξανά μαζί μέχρι και σήμερα! Ίσως τελικά να χάρηκα που πήγα στο νοσοκομείο! Άξιζε τον κόπο! Πέθανα ξέροντας ότι μ' αγαπάει ο άντρας μου γιατί τώρα δεν σου γράφω εγώ αλλά ο Κωνσταντίνος μου! Διότι όταν έμαθε αυτό που έκανα απ' την αδελφή μου του τα εξήγησα όλα με υπερβολική λεπτομέρεια! Αλλά τώρα ας μιλήσω εγώ ο Κωνσταντίνος, η Μαριάννα ήταν καλός άνθρωπος αλλά δύστυχος πέθανε! Τώρα εγώ σου είπα τα γεγονότα όπως μου είπε εκείνη να διηγούμαι στους άλλους λίγο πριν την χάσω! Κάναμε και οι δύο λάθη αλλά τα καταλάβαμε! Αυτό έχει σημασία!>>

Leave a Reply