Σαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας

Την καραντίνα την πέρασα βαρετά! Έτσι όσο και αν ήθελα να κάνω τόσα πράγματα της κανονικής ζωής, από την μια μέρα στην άλλη μπήκα σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας όπου η αλήθεια  δεν απέχει πολύ από τον μύθο! Αυτή η ταινία πρέπει να είναι για μεγάλους ή για παιδιά για άνω των 12 ετών περιέχει πολύ θλιβερές σκηνές!

Η δική μου ταινία έχει ως εξής : Το πρωί ξυπνώ νωρίς κατά της 6:30 ντύνομαι ,σηκώνω το κρεβάτι μου,πλένομαι,τρώω πρωινό,βλέπω τι μαθήματα έχω και τα κάνω. Αν δεν έχω τόσα πράγματα να κάνω και τελειώσω ότι έχω κατά τις 12 βγαίνω στην μεγαααααάλη μας αυλή και παίζω με τον αδελφό μου.

Το μεσημέρι στις 3 μπαίνουμε μέσα, πλένουμε τα χέρια και βοηθάμε στο στρώσιμο του τραπεζιού! Αφού φάμε πάμε στα δωμάτιά μας να χαλαρώσουμε! Είτε να διαβάσουμε κάποιο εξωσχολικό βιβλίο είτε απλά να κάτσουμε στο ντιβάνι του δωματίου μου και να συζητήσουμε....

Νωρίς το απογευματάκι πάμε μια βόλτα ως το σχολείο με τα ποδήλατα ή με τα πόδια. Αν έχουμε αντοχές πάμε και ως το Μελλύριτο και παίρνουμε παγωτό!!!-:)

Το βράδυ οι τόνοι της διασκέδασης πέφτουν συνήθως παίζουμε κάποιο επιτραπέζιο εκτός και αν είναι πολύ αργά. Τέλος διαβάζουμε ένα μικρό βιβλίο και λέμε καληνύχτα!!!

 

 

One Comment on “Σαν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας

  1. πολύ καλή η ιδέα σου Σέβη γι΄ αυτό το κείμενο, μου άρεσε πολύ.

Leave a Reply