Loading...
PCPlayStationΒιντεοπαιχνίδια

Farming Simulator

Το Farming Simulator είναι μια σειρά βιντεοπαιχνιδιών προσομοίωσης γεωργίας που αναπτύχθηκε από το Giants Software. Οι τοποθεσίες βασίζονται σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά περιβάλλοντα. Οι παίκτες είναι σε θέση να καλλιεργούν, να αναπαράγουν ζώα, να καλλιεργούν καλλιέργειες και να πωλούν περιουσιακά στοιχεία που δημιουργούνται από τη γεωργία. Τα παιχνίδια έχουν πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίγραφα, καθώς και 90 εκατομμύρια λήψεις για κινητά.

Είναι μια σειρά παιχνιδιών προσομοίωσης αγροκτήματος σε ένα ανοιχτό κόσμο και παίζεται από μια προοπτική τρίτου προσώπου και επίσης από μια προοπτική πρώτου προσώπου.

Στη λειτουργία καριέρας, ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός αγρότη. Ο στόχος τους είναι να επεκτείνουν τη «χρονολογημένη» φάρμα και τα μηχανήματά τους. Ο κύριος στόχος του παίκτη είναι να συγκομίζει τις καλλιέργειές τους και να τις πουλήσει προκειμένου να επεκτείνει τη γεωργική τους επιχείρηση (π.χ. μηχανήματα, χωράφια, ζώα και κτίρια). Ο παίκτης είναι ελεύθερος να εξερευνήσει, να αναπτυχθεί από την επιλογή πολλών καλλιεργειών και να επενδύσει τα χρήματά του σε επιπλέον πεδία και εξοπλισμό. Τα ζώα μπορούν να αγοραστούν και στη συνέχεια εναπόκειται στον παίκτη να φροντίσει τα ζώα.

Υπάρχουν αποστολές που δημιουργούνται δυναμικά και αποτελούνται από τον παίκτη που εκτελεί διάφορες εργασίες μέσα σε ένα χρονικό πλαίσιο, όπως το κούρεμα γρασίδι ή η παράδοση φορτίου. Εάν ο παίκτης ολοκληρώσει με επιτυχία την εργασία, ανταμείβεται με ένα χρηματικό ποσό, καθώς και ένα μπόνους βάσει του πόσο γρήγορα ολοκληρώθηκε η εργασία.

Το Farming Simulator 2014 είναι το πρώτο κινητό Farming Simulator που έχει λειτουργία πολλών παικτών. Το Farming Simulator 16 διαθέτει λειτουργικότητα Bluetooth. Οι κονσόλες τρέχουσας γενιάς έχουν πολλούς παίκτες (το Farming Simulator στις κονσόλες τελευταίας γενιάς ήταν η πρώτη θύρα κονσόλας του παιχνιδιού, με όλες τις δυνατότητες του 2013 Titanium). Το Farming Simulator 15 για PlayStation 4 και Xbox One διαθέτει επίσης λειτουργία πολλών παικτών.

Farming Simulator 8

Το Farming Simulator 2008 είναι η πρώτη δόση της σειράς. Συγκρίνοντας το παιχνίδι με τους μετέπειτα διαδόχους του, το παιχνίδι δεν διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στα μελλοντικά παιχνίδια, με τη μόνη καλλιέργεια να είναι σιτάρι, καθώς και μόνο ένας κατασκευαστής με άδεια χρήσης, που είναι το Fendt.

Farming Simulator 9

Το Farming Simulator 2009 είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Είχε πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως νέους τύπους καλλιεργειών (καλαμπόκι, ελαιοκράμβη / canola και κριθάρι), υποστήριξη modding και πολλά άλλα μηχανήματα, ενώ είχε τον ίδιο χάρτη με το 2008, αλλά αναδιαμορφώθηκε.

Farming Simulator 11

Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που διαθέτει λειτουργία πολλών παικτών. Διευρύνθηκε πολύ με την εισαγωγή ενός νέου χάρτη. Προστέθηκαν μηχανήματα από τους Deutz-Fahr, Pöttinger και Horsch (παρουσιάστηκαν επίσης στην έκδοση FS 2009 Gold). Οι αγελάδες ήταν επίσης μια προσθήκη σε αυτόν τον τίτλο.

Farming Simulator 12

Το Farming Simulator 2012 κυκλοφόρησε για τις συσκευές Nintendo 3DS, iOS, Android και Windows Phone το 2011. Η έκδοση 3DS υποστήριξε επίσης νέα γραφικά 3D.

Farming Simulator 13

Η αρχική κυκλοφορία για το Farming Simulator 2013 ήταν στις 26 Οκτωβρίου 2012. Μια έκδοση κυκλοφόρησε για το PlayStation Vita στις 2 Ιουλίου 2013, γνωστή ως Farming Simulator. Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του υπολογιστή, έλαβε μια μεγάλη ενημέρωση και επανεκδόθηκε με τον τίτλο Farming Simulator 2013 Titanium Edition, στις 10 Οκτωβρίου 2013. Περιέχει όλα τα προηγούμενα στοιχεία από την πρώτη επανάληψη, με νέο περιεχόμενο ΗΠΑ - περιβάλλον με τη μορφή χάρτη που ονομάζεται "Westbridge Hills" και νέα οχήματα. Το νέο περιεχόμενο κυκλοφόρησε επίσης ως πρόσθετα DLC για όσους είχαν την αρχική έκδοση του παιχνιδιού.

Farming Simulator 14

Το Farming Simulator 14 κυκλοφόρησε για iOS, Android, Nintendo 3DS, Windows Phone και PlayStation Vita στις 18 Νοεμβρίου 2013 και δίνει μια πιο γυαλιστερή και πιο απλή εμπειρία παιχνιδιού σε κινητές πλατφόρμες από τους προκατόχους της. Υπάρχουν 10-20 μάρκες στο παιχνίδι.

Farming Simulator 15

Το Farming Simulator 15 κυκλοφόρησε σε Windows και Mac OS στις 30 Οκτωβρίου 2014. Αυτή η έκδοση παρουσίασε δασικά οχήματα, οχήματα που πλένονται και 41 μάρκες. Περίπου 140 τεμάχια εξοπλισμού βρίσκονται στο βασικό παιχνίδι, 160 στο χρυσό πακέτο DLC. Το Farming Simulator 15 κυκλοφόρησε στις κονσόλες στις 19 Μαΐου 2015.

Farming Simulator 16

Το Farming Simulator 16 κυκλοφόρησε για iOS, Android, Windows Phone και PlayStation Vita στις 8 Μαΐου 2015.

Farming Simulator 17

Το Farming Simulator 17 κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου 2016. Περιλαμβάνει την επιστροφή του Fendt από το τελευταίο του ντεμπούτο στο Farming Simulator 2009, καθώς και τους Massey Ferguson, Challenger και Valtra. Για πρώτη φορά στο βασικό παιχνίδι, η σόγια, τα ηλιοτρόπια και τα ραδίκια ελαιούχων σπόρων εισάγονται ως καλλιεργήσιμες καλλιέργειες. Σε προηγούμενα παιχνίδια, ο παίκτης θα έπρεπε να κατεβάσει μια τροποποίηση για να προσθέσει αυτές τις καλλιέργειες. Οι μηχανισμοί καλλιέργειας έχουν τροποποιηθεί, για να επιτρέψουν διαφορετικούς τρόπους αύξησης της απόδοσης των καλλιεργειών. Αυτά περιλαμβάνουν τη γονιμοποίηση των αγρών πολλές φορές κατά τη διάρκεια των σταδίων ανάπτυξης, το όργωμα του χωραφιού μετά από μια καθορισμένη ποσότητα συγκομιδών, την απομάκρυνση των καλλιεργειών ή τη χρήση ραπανάκι ελαιούχων σπόρων ως κάλυψη.  Το σύστημα αποστολών ενημερώθηκε επίσης, επιτρέποντας στον παίκτη να κάνει δουλειά για άλλους αγρότες στο παιχνίδι. Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν κινούμενα τρένα και ραδιόφωνο εντός παιχνιδιού. Στις 14 Νοεμβρίου 2017, κυκλοφόρησε ένα νέο πακέτο επέκτασης για όλες τις πλατφόρμες. Αυτό πρόσθεσε έναν νέο χάρτη, την ανάπτυξη του ζαχαροκάλαμου και νέα οχήματα και εργαλεία. Αυτό ονομάστηκε πακέτο επέκτασης πλατίνας και είναι δωρεάν με το πέρασμα σεζόν που είναι επίσης διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες.

Farming Simulator 18

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για κυκλοφορία στα Nintendo 3DS, iOS, Android και PlayStation Vita. Κυκλοφόρησε στις 6 Ιουνίου 2017. Βασίστηκε στο Farming Simulator 17 και περιλάμβανε όλα τα νέα χαρακτηριστικά αυτού του παιχνιδιού με μερικά νέα χαρακτηριστικά του Farming Simulator 19.

Farming simulator 19Farming Simulator 19 Guide and Tips | gamepressure.com

Το Farming Simulator 19 κυκλοφόρησε στις 20 Νοεμβρίου 2018. Ορισμένα βασικά νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν επανασχεδιασμένο κινητήρα γραφικών και την προσθήκη της ιπποκαλλιέργειας καθώς και των καλλιεργειών βρώμης και βαμβακιού. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης μηχανήματα John Deere για πρώτη φορά, καθώς και τρέιλερ Komatsu, Rau, Wilson και άλλα. Διαθέτει επίσης το ολοκαίνουργιο John Deere Cotton DLC που κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου 2019. Το νεότερο DLC είναι το Claas DLC που περιλαμβάνει ένα συνδυασμό και νέα τρακτέρ που κυκλοφόρησε στις 22 Οκτωβρίου 2019.

Farming Simulator 20

Το Farming Simulator 20 κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου 2019 στο Nintendo Switch στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη και θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 28 Μαΐου 2020. Φαίνεται ότι βασίζεται στον κινητήρα απόδοσης του Farming Simulator 19 και περιλαμβάνει επίσης πολλά χαρακτηριστικά τίτλος.

Leave a Reply