Εγώ έκανα την μετάφραση. Αναδημοσίευση ΜΟΝΟ με σύνδεσμο στο blog μου

 Οι Aliados (Σύμμαχοι) είναι μια αργεντίνικη σειρά που δημιουργήθηκε και παράχθηκε από την Cris Morena το 2013 και προβλήθηκε για το κανάλι Telefe στην Αργεντινή.

Το logo της σειράς

ΠΛΟΚΗ: Από την προέλευσή της, η ανθρώπινη φυλή ταξίδεψε στον πλανήτη κατασκευάζοντας τον και καταστρέφοντας τον με την ίδια ένταση. Τις τελευταίες δεκαετίες, οι άνθρωποι έχουν επιτύχει μεγάλη πρόοδο στην επιστήμη και την τεχνολογία με πολύ γρήγορο τρόπο. Εξαιτίας αυτών των προόδων, οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τους άλλους σε σημείο που ξέχασαν εκείνους που είναι και βρίσκονται στη Γη. Ως αποτέλεσμα αυτής της λήθης, στα τέλη του 2012, η ανθρωπότητα ξεκίνησε μια αντίστροφη μέτρηση 105 ημερών που θα οδηγήσει στην καταστροφή ή την αναγέννηση της.


Το μέλλον της Γης εξαρτάται από έξι νέους ανθρώπους: τον Νώα (Peter Lanzani), την Αζούλ (Oriana Sabatini), τη Μάγια (Mariel Percossi), τον Μανουέλ (Agustin Bernasconi), τον Φράνκο (Julian Serrano) και τον Βαλεντίν (Joaquin Ochoa). Όλοι έχουν κάτι κοινό: είναι τόσο ισχυροί όσο και αδύναμοι, τόσο ελκυστικοί όσο και χαμένοι, τόσο επαναστατικοί όσο είναι βίαιοι και απομονωμένοι όσο συνδέονται. Αυτοί σε 105 μέρες πρέπει να αλλάξουν χαρακτήρα, αλλιώς θα καταστραφούν.


Με τη βοήθεια του Δημιουργού της Γυναικείας Ενέργειας (Dolores Fonzi), αυτοί οι νέοι θα βοηθηθούν από επτά όντα φωτός: τον Ίαν (Pablo Martinez) , τη Βενέσια (Jenny Martinez), τον Ίντι (Nicolas Francella), την Άμμπαρ (Lola Moran), τη Λουζ (Oriana Sabatini), την Ντέβι (Carolina Domenech) και τον Γκοπάλ (Maximo Espindola). Προέρχονται από διάφορα μέρη του σύμπαντος με στόχο να γίνουν σύμμαχοι αυτών των νέων ανθρώπων και να βοηθήσουν στην αποστολή της διάσωσης του «ανθρώπινου project. Μετά από αυτές τις 105 ημέρες, θα αντιμετωπίσουν έναν νέο εχθρό που είναι πιο κοντά από ό, τι νομίζουν…

Το trailer της σειράς στα Ισπανικά (ακόμα κι αν δεν το καταλάβετε, είναι πολύ ωραίο) : ALIADOS TRAILER OFICIAL – YouTube 

Aliados - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Τα πρώτα 6 επ. της σειράς με ελληνικούς υπότιτλους ΕΔΩ .Ο υπόλοιπος πρώτος κύκλος υπάρχει ΕΔΩ με αγγλικούς υπότιτλους.

Ο δεύτερος κύκλος υπάρχει μόνο στα Ισπανικά στο YouTube…

Πηγές: Aliados – Wikipedia

           Aliados – Wikipedia, la enciclopedia libre

3 thoughts on “Aliados”

Leave a Reply