Γεια σας, μετά από καιρό αποφάσισα να κάνω το 2 part της Floricienta. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς αποφάσισε να την δει (πράγμα που ελπίζω) αλλά έχει πολλές επισκέψεις και είμαι πραγματικά χαρούμενη! 😀 Δείτε ΕΔΩ και τα άλλα άρθρα της σειράς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στο τέλος του πρώτου κύκλου ο Federico σκοτώνεται σε τροχαίο😭, προσπαθώντας να σώσει την ζωή του Maximo .Στον παράδεισο, ο Fede επιμένει ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσει πίσω στη Γη και ο Θεός του εξηγεί πως ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να μεταφερθεί η ψυχή του σε άλλο σώμα. Ο Θεός του ανακοινώνει πως θα μπορεί να έχει τη μνήμη του για κάποιες ώρες όταν φτάσει στη Γη, αλλά μετά θα την χάσει για πάντα. Η ψυχή του Fede κατεβαίνει στη Γη και μπαίνει στο σώμα του Maximo. Τότε, φτιάχνει ένα βίντεο και αφήνει την κασέτα στο κρεβάτι της Flor. Αργότερα με τον δικό του γραφικό χαρακτήρα γράφει ένα γράμμα, στο οποίο λέει πως επιθυμεί την κηδεμονία των παιδιών να την πάρει ο Maximo μα απομένει λίγος χρόνος για να δει τη Flor.Ο Maximo είναι ο κόμης του Κρικοράκαν και ερωτεύεται την Flor. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που ερωτεύεται. Και η ίδια νιώθει κάτι πολύ έντονο γι’ αυτόν αλλά φοβάται να το παραδεχτεί. Η Delfina έχει και πάλι σκοπό να τον κάνει δικό της και να του πάρει ολόκληρη την περιουσία ενώ θέλει και να φορέσει το στέμμα του Κρικοράκαν, αφού ο Max ενδέχεται να γίνει βασιλιάς μόνο αν παντρευτεί.

Το cast της 2ης season της Floricienta

Δες ΕΔΩ τα επεισόδια της σειράς.

8 thoughts on “Floricienta 2”
    1. Ευχαριστώ πολύ! Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα αυτά τα άρθρα να πάνε τόσο καλά!

    2. Ευχαριστώ! Δεν ξέρω τη τάξη πας,αλλά αν πας Γυμνάσιο θα σου πρότεινα πιο πολύ να δεις Rebelde way που είναι νεανική-εφηβική σειρά.

      1. Παρακαλώ και ευχαριστώ για που μου το πρότεινες!

Leave a Reply