Τι να κάνω το Καλοκαίρι

Σίγουρα, πολλοί από εσάς έχετε ήδη πάει διακοπές. Εδώ ή στο εξωτερικό, ακόμα και στο χωριό σας, σαν ταξίδάκι  θεωρείται κι αυτό. Υπάρχουν όμως, κάποιοι οι οποίοι μάλλον θα καθυστερήσουν , ή δεν θα πάνε καθόλου ΠΟΥΘΕΝΑ. Ευτυχώς, εγώ θα πάω ταξίδι, αλλά λίγο αργότερα. Θα ήθελα όμως να προτείνω σε αυτά τα άτομα τι να κάνουν, αλλά ακόμα και σε εσάς, που έχετε πάει κάπου ταξίδι, όμως θέλετε ιδέες για δραστηριότητες.

1: Θάλασσα 

Αν είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα πάει ή έχει πάει ήδη στη θάλασσα, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ! Δεν χρειάζεται να πω πολλά, γιατί η λέξη μιλάει από μόνη της!

2: Φτιάξε ένα καλοκαιρινό γλυκό!

Ίσως να μην ακούγεται τέλειο,αλλά, μπορεί να σε διασκεδάσει και, που ξέρεις; Ίσως να είναι πετυχημένο!

 

https://www.gastronomos.gr/syntages/pagoto-sto-spiti-22-syntages-me-i-choris-pagotomichani/209730/

3: Παιχνίδι στην αυλή ή στο μεγάλο μπαλκόνι

Όσοι έχουν, μπορούν να να κάνουν χίλια δυο πράγματα! Μόνος ή με παρέα, σίγουρα θα βρεις κάτι να κάνεις!

4: Διάβασε  βιβλία! 

Τώρα, οι περισσότεροι έχουν ελεύθερο χρόνο! Αν έχεις κι εσύ, ψάξε να βρεις κάποιο που σου ταιριάζει και καλή διασκέδαση!

Τακτοποίησε το σπίτι σου

Ίσως να σου φαίνεται βαρετό, αλλά, αν βοηθάς έστω και λίγο στις δουλειές του σπιτιού, μέρα με τη μέρα, το σπίτι σου θα είναι καθαρότερο και θα μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα πιο άνετα!

Πήγαινε κατασκήνωση

Εγώ φέτος θα πάω. Πήγα και πέρυσι και ήταν τελειαααααααααααααα! Όπου κι αν είσαι( εκτός κι αν ζεις σε κάποιο απομακρυσμένο νησί), θα βρεις κάποια κατασκήνωση 🏕️ κοντά σου!Ακόμα προλαβαίνεις να πας!

Ελπίζω να σας έδωσα μερικές ιδέες για το καλοκαίρι! Θα τα πούμε σύντομα! Απολαύστε το καλοκαίρι σας! Γειά σας!

Leave a Reply