⚡Survivor⚡

Το survivor είναι ένα τηλεπαιχνίδι επιβίωσης.. Στην αρχή χωρίζονται σε δύο ομάδες, τους Μαχητές και τους Διάσημους.. Σε κάθε αγώνα κερδίζουν ένα έπαθλο.. Υπάρχουν συνήθως τα έπαθλα φαγητού ή ασυλίας ενώ σε ιδιαίτερες περιπτώσεις το έπαθλο επικοινωνίας. Οι δύο ομάδες κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν, κυρίως το φαγητό αλλά αντιμετωπίσουν δυσκολίες όπως η πείνα και η εξοικείωση σε ένα δύσκολο περιβάλλον.. Στην φετινή σειρά η ανατροπή συνεχίζεται, αφού άλλαξαν οι ομάδες, διάσημοι και μαχητές μπερδεύτηκαν και τώρα έχουν γίνει δύο άσχετες με πολλές διαφορές, ομάδες!! Μπορείτε να γράψετε και στα σχόλια αν το παρακολουθείτε!! Και με ποιον παίκτη είστε αν 'έχετε προτίμηση!!!! Και σε πια ομάδα είναι βέβαια ή πια ομάδα στηρίζεται.. 

Αποτελέσματα εικόνων για Greece survivor logo

5 Comments

  1. Πολύ ωραίο άρθρο!!! Εγώ το έχω παρακολουθήσει λίγο και η αλήθεια είναι πως δεν υποστηρίζω κάποιον συγκεκριμένο παίκτη! Πάντως προτιμώ τους διάσημους!

  2. Δεν χάνω επεισόδιο! Οι αγαπημένοι μου παίκτες είναι: Ασημίνα, Τάλα, Σοφιάνα και Βρισηίδα! Είμαι με τους μπλε. Και πριν την ανάμιξη ήμουν με τους Μαχητές

    1. Εγώ με τους Κόκκινους ακόμα αλλά συμπαθώ την Ασημίνα(που στους κόκκινους είναι) και την Σοφιάνα, ‘εντάξει και τον Τάλα λίγο!! Ούτε εγώ χάνω επεισόδιο!! Είναι η αγαπημένη μου σειρά!!

  3. Είναι η αγαπημένη μου σειρά!!!
    Είμαι με του Μαχητές ή μπλε και είμαι με την Σοφιάνα!💙💙💙

    1. Μόνο εγώ είμαι με τους κόκκινους😥😥😥 Ναι, κι εγώ την συμπαθώ πολύ την Σοφιάννα!!!

Leave a Reply