👩‍💻Οργάνωση📋 part 1

Γεια σας!!!🤗

Πριν οω οτιδήποτε άλλο, θελα να σας πω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ, γιατί έχω να γράψω άρθρο αρκετές μέρες 😔

Επίσης θέλω να σας ενημερώσω για τις νέες κατηγορίες!😁🆕️📑

Οι νέες κατηγορίες είναι:

  • Σχολείο🧮🎒- Σε αυτή την κατηγορία θα ανεβάζω tips για να γίνει πιο εύκολο το διάβασμα, tips για οργάνωση και καμιά φορά θα σας βάζω mini τεστάκια!
  •  Ρούχα👚-Σε αυτή την κατηγορία θα ανεβάζω ιδέες για outfits, για το σχολείο, για πάρτι, για κάτι πιο επίσημο και για ρούχα που θα φορούσατε αν πηγαίνατε κάποια βόλτα!
  • DIY🎨- DIY ή αλλιώς Do It Yourself θα λέγεται η κατηγορία στην οποία θα σας δίνω tips για την ζωγραφική, origami/κατασκευές και γενικά για πράγματα μου φτιάχουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

 

Πάμε όμως τώρα στο θέμα μας...🙂

Όπως έχω παρατηρήσει 👀 έχουμε όλοι ένα αρκετά ζορισμένο😩 πρόγραμμα 🗓... Για αυτό σκέφτηκα να κάνω ένα άρθρο σχετικά με την οργάνωση!👩‍💻📋! Επίσης σε επόμενα άρθρα θα γράψω περισσότερα πράγματα, σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για ένα θέμα.

Πάμε να ξεκινήσουμε;;;😁

 

Σημειώσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ📋! Από τα πιο βασικά στην οργάνωση!

Οι σημειώσεις μας βοηθάνε να θυμόμαστε πιο εύκολα!🧠

Υπάρχουν πολλά είδη για να γράψει κάποιος τις σημειώσεις📝 του!

Και τώρα θα πάμε να δούμε μερικά!

Απλά σημειωματάρια

Το πιο απλό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να πάρει ένα απλό σημειωματάριο και να γράφει τις σημειώσεις του!

Ατζέντα

Η κλασική ατζέντα! Τσέπης ή γραφείου! Εκεί μπορείς να σημειώσεις κάποιο ραντεβού/συνάντηση🩺 ή ακόμα και μια λίστα✔️ με τα μαθήματά🎒 σου ή δουλειές🧹 που πρέπει να κάνεις!

Aesthetic σημειώσεις

Προσωπικά αυτό είναι το αγαπημένο μου είδος σημειώσεων😊! Αν και για εμένα είναι κάπως δύσκολο σε πολλούς αρέσει να φτιάχνουν τις σημειώσεις τους με καλλιγραφικά, ζωγραφιές🖌 με υπογραμμιστήρια🖍, χρωματιστά στυλό🖊 και μαρκαδόρους!

Ηλεκτρονικές σημειώσεις

Λοιπόν εγώ αυτό χρεισημοποιώ👍! Βολεύει αρκετά!😋

Η εφαρμογή που χρεισημοποιώ εγώ λέγεται Rememberton

Αυτή η εφαρμογή έχει μηνιαίο ημερολόγιο🗓, μπορείς να βάλεις ξυπνητήρι⏰️, να φτιάξεις μία checklist✔️📋 και γενικά να σημειώσεις κάποιο συμβάν! Θα σας την πρότεινα👌 αν κάποιος προτιμάει αυτήν την κατηγορία σημειώσεων!

 

 

Εγώ αυτά είχα να πω! Αν θέλετε να συμπληρώστε κάτι μπορείτε να το γράψετε στα σχόλια!😉

Και η σημερινή δραστηριότητα είναι να μπείτε στο padlet (Source'sPadlet) και να ανεβάσετε μια φωτογραφία με τις σημειώσεις σας! Επίσης μην ξεχάσετε να γράψετε το όνομά σας για να ξέρω ποιος έκανε την ανάρτηση !😁😘

 

Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!😋

Bye!🤗

8 comments on “👩‍💻Οργάνωση📋 part 1

  1. Τέλειο άρθροοο!!! Αυτή την εφαρμογή την είχα παλιά αλλά μετά άλλαξα κινητό και…….😬

      1. Μπορώ!! Θα την κατεβάσω κάποια στιγμή…….απλά όταν άλλαξα κινητό χάθηκε και χάθηκαν και οι σημειώσεις και……….(κατάλαβες)!

Leave a Reply