Πού ήμουν τόσο καιρό;

Γεια σας! Για δεύτερη φορά κάνω το comceback. Θα προσπαθήσω αυτή την φορά να ανεβάζω συχνά και να ξαναλειτουργήσω αυτό το blog γιατίι μου έχει λείψει. Τώρα, αυτό που θα απορείτε είναι, αφού σου αρέσει τόσο πολύ να ανεβάζεις, γιατί σταμάτησες; λοιπόν υπάρχουν 3 λόγοι. Στην αρχή σταμάτησα να έχω την παραμικρή επαφή με το διαδίκτυο και αφωσιώθηκα στα μαθήματα του σχολείου. Μετά από λίγο καιρό όμως, επέστρεψα στο διαδίκτυο, όχι όμως από τα e-me blogs, αλλά από το tiktok. Το είχα συνηθήσει και μου άρεσε αρκετά πολύ να ανεβάζω εσεί βίντεο, που σχεδόν είχα ξεχάσει για την υπαρξη του blog. Αυτό που έκανε καλύτερο το tiktok από τα e-me blogs, ήταν πως πολλής κόσμος ασχολήτε με αυτό, και είχα και συμμετοχή, σε αντίθεση με το blog που σπανια επισκεπτόναν κάποιος. Τώρα όμως μου έχει λείψει για αυτό θα επιστερέψω εδώ, αλλά θα συνεχίσω και το tiktok. Επίσης ίσως αλλάξω λίγο το περιεχόμενο του blog, καθώς τελευταία μου αρέσει πολύ να φτιάχνω blind bags, οπότε ίσως αρχίσω να ανεβάζω κατι ανάλογο.

Ευχαριστώ που διαβάσατε και συγνώμη αν σας κούρασα. Θα προσπαθήσω να ξανανεβάσω σήμερα. Μέχρι τότε, αντίο!

4 comments on “Πού ήμουν τόσο καιρό;

  1. Δεν πειράζει. Εμένα μου αρέσουν και οι blind bags και πιστεύω ότι θα ήταν καλή ιδέα να κάνεις κάτι ανάλογο στο blog σου.

  2. Επίσης σε βρήκα στο Tiktok, κάνεις ωραία βίντεο. Δικό μου λογαριασμό δεν έχω, αλλά θα βλέπω τα βίντεο( βασικά δεν ξέρω πως λέγονται) σου. Συγγνώμη αν κάνω πολλά σχόλια.

Leave a Reply