Νέα e-me-content + μια μικρή αλλαγή στο διαγωνισμό

Γεια σας παιδιά !

Λοιπόν σκέφτηκα να κάνω ένα e-me-content άλλα δεν έκανα γιατί είδα κάτι και αποφάσησα να σας ειδοποιήσω !

Η e-me έφτιαξε καινόυργια είδη e-me-content !!!

Πάμε να τα δούμε !!!!!

Advent Calendar (beta) :

Με αυτό το e-me-content μπορείς να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο (η e-me άργησε 😏)

Πάμε τώρα να δούμε την περιγραφή που γράφει η e-me μεταφρασμένη !

Δημιουργήστε και προσαρμόστε ένα όμορφο ημερολόγιο προσέλευσης. Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα φόντου σε ολόκληρο το ημερολόγιο, σε κάθε πόρτα και ως φόντο για το περιεχόμενο μέσα σε κάθε πόρτα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εφέ χιονιού και μουσική. Μέσα σε κάθε πόρτα, μπορείτε να προσθέσετε έναν ήχο, βίντεο, κείμενο, εικόνα ή σύνδεσμο. Λάβετε υπόψη ότι είναι εύκολο για τους χρήστες που γνωρίζουν τους υπολογιστές να αποκαλύψουν αμέσως το περιεχόμενο όλων των θυρών. Εάν σκοπεύετε να αποκαλύψετε μεγάλα μυστικά τις επόμενες μέρες, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι εκείνη την ημέρα πριν προσθέσετε τα μεγάλα μυστικά σας στο ημερολόγιο.

 

Crossword :

Λοιπόν αυτό είναι σταυρόλεξο 🙂

Η περιγραφή :

Δημιουργήστε και προσαρμόστε ένα όμορφο σταυρόλεξο για να προσελκύσετε το κοινό σας. Το σταυρόλεξο είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε όλα τα χρώματα, να ανεβάσετε μια εικόνα φόντου, να αποφασίσετε πώς θα λειτουργήσει η βαθμολογία και ακόμη και να τυχαιοποιήσετε τις λέξεις σε αυτό, ώστε το κοινό σας να λαμβάνει ένα νέο σταυρόλεξο κάθε φορά, αν θέλετε.

 

Image Choice :

Απ'ότι έχω καταλάβει έχει μια ερώτηση π.χ. ποια ζώα από τα παρακατω ζουν στη φάρμα και αυτός που παίζει πρεπει να πατήσει στις εικόνες των ζώων που ζούν στη φάρμα.

Πάμε να δούμε όμως και την περιγραφή :

Δημιουργήστε όμορφες ερωτήσεις πολλαπλής ή απλής επιλογής όπου οι εναλλακτικές είναι εικόνες. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάταξη για τις εναλλακτικές και να επιλέξετε ανάμεσα σε σταθερές αναλογίες διαστάσεων ή απλώς να χρησιμοποιήσετε τις αναλογίες διαστάσεων που έχουν ήδη οι εικόνες.

 

Sort the Paragraphs :

Είναι απλό ! Θα πρέπει να βάλεις τις παραγράφους στην σωστή σειρά ! Ορίστε και η περιγραφή !

Πληκτρολογήστε ή επικολλήστε σε μια λίστα παραγράφων που θα τυχαιοποιηθούν. Μπορείτε, για παράδειγμα, να αφήσετε κάθε παράγραφο να είναι μέρος ενός τραγουδιού, ένα μπλοκ κώδικα ή βήματα σε μια συνταγή. Οι μαθητές πρέπει να ταξινομήσουν τις παραγράφους με τη σωστή σειρά. Από προεπιλογή, οι μαθητές θα λάβουν έναν βαθμό για κάθε παράγραφο που ακολουθεί την παράγραφο που υποτίθεται ότι ακολουθεί, αλλά μπορείτε να αποφασίσετε να απονείμετε έναν βαθμό για κάθε παράγραφο που βρίσκεται στη σωστή θέση.

Αυτά ήταν τα e-me-content !

Πάμε τώρα να δούμε όμως την αλλαγή στον διαγωνισμό ! το κείμενο που θα κερδίσει θα γίνει e-me content

Sort the Paragraphs ! 

Καλή επιτυχία !

Τα λέμε στο επ'ομενο άρθρο !

Αφήστε μια απάντηση