Ελληνικά

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

Οι μαθητές/τριες του ΓΕ.Λ. Παμφίλων, στο πλαίσιο του προγράμματος, Λ.Α.Δ.Ι. (Λιόδεντρα-Αιωνόβια-Διαχρονικής-Ιστορίας), την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, έφτιαξαν, στο Εργαστήριο Χημείας του Σχολείου, τηγανιτά αυγά με ελαιόλαδο και παραδοσιακές τηγανίτες.

Στη συνέχεια, στη Βιβλιοθήκη του Σχολείου, μέσω βιβλιογραφικής έρευνας,  αναζήτησαν πληροφορίες σχετικά με το ελαιόλαδο και το τηγάνισμα. Τέλος, συγκέντρωσαν τα αποτελέσματα της δραστηριότητας στην παρουσίαση, που ακολουθεί.

Δείτε την παρουσίαση, ΕΔΩ.