Δραστηριότητα 13: Χρωματίζω τη δική μου μάσκα στο διαδίκτυο!

Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε από απόσταση...ελπίζω να είναι και η τελευταία, ώστε μετά να συνεχίσουμε κανονικά την σχολική μας χρονιά!

Τι θα χρειαστώ:

  • Ένα από τα παρακάτω: υπολογιστή, tablet ή smartphone
  • Σύνδεση στο internet

Σήμερα θα δείξουμε ένα διαδικτυακό εργαλείο στο οποίο θα μπορέσετε να χρωματίσετε τη δική σας μάσκα! Μετά μπορείτε να την εκτυπώσετε ή και να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας!

Η σελίδα που έχει τα σχέδια για τις μάσκες είναι ονομάζεται OnColoring και θα σας δώσω παρακάτω τους συνδέσμους για να μεταφερθείτε εκεί!

 

 

 

 

 

Θέλει λίγο προσοχή γιατί σε κάποια σημεία εμφανίζει διαφημίσεις τις οποίες ΔΕΝ πρέπει να πατήσετε! Περιμένετε λίγο και στη συνέχεια πατήστε Skip Ad , δηλαδή παράλειψη διαφήμισης.

Επιλέξτε την μάσκα που προτιμάτε και στη συνέχεια θα σας εμφανιστούν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να την γεμίσετε με χρώμα! Τέτοια εργαλεία έχουμε ξανασυναντήσει στην ζωγραφική όπως είναι:

  • ο κουβάς που χρωματίζει μεγάλες περιοχές,
  • το πινέλο για τις λεπτομέρειες,
  • η γόμα,
  • το κουμπί της Αναίρεσης που δείχνει προς τα πίσω κα.

Πατήστε πάνω σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους (links) και θα μεταφερθείτε στις μάσκες:

https://www.oncoloring.com/carnival-coloring-pages_1.html

https://www.oncoloring.com/masks-coloring-pages_2.html

Αν επιθυμείτε να εκτυπώσετε την μάσκα σας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί που δείχνει μια σελίδα με πολύχρωμες σταγόνες για έγχρωμη εκτύπωση ή το κουμπί που δείχνει μια σελίδα με μια άσπρη και μια μαύρη σταγόνα για ασπρόμαυρη εκτύπωση. Τέλος μπορείτε αν δεν έχετε εκτυπωτή πατώντας το κουμπί της εκτύπωσης να επιλέξετε όχι εκτυπωτή αλλά το "Αποθήκευση ως PDF" και να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας!

Καλές δημιουργίες!

Leave a Reply