Συλλαβισμός-Τετραψήφιοι

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Οι εργασίες συντήρησης της e-me έχουν λήξει και όλα τα εργαλεία της λειτουργούν κανονικά. Σας βάζω λοιπόν δύο ψηφιακά κουίζ για τη γλώσσα. Είναι προτάσεις των οποίων τις λέξεις πρέπει να βάλουμε στη σωστή σειρά.

Αρχικά θα ανοίξουμε το φύλλο εργασίας ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ1. Να το διαβάσετε προσεκτικά και να κάνετε τις ασκήσεις. Έπειτα θα ανοίξουμε το φυλλάδιο Τετραψήφιοι αριθμοί 1 και θα το διαβάσουμε προσεκτικά. Έπειτα άνοιξε το φύλλο εργασίας Τετραψήφιοι-ασκήσεις 1 και κάνε τις ασκήσεις. Τις ασκήσεις γλώσσας και μαθηματικών τις έχω αναθέσει  και στα assignments. Αν θέλετε μπορείτε να στείλετε τις απαντήσεις και με e-mail. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης θα προσθέσω επίσης στην ανάρτηση και δύο ψηφιακά κουίζ για τη γλώσσα.

ΥΓ: Στο blog μπορείτε να μπαίνετε και χωρίς κωδικούς με τους τρόπους που έχουμε πει. Αν όμως μπαίνετε έτσι εγώ δε μπορώ να δω τι κάνετε με τα ψηφιακά κουίζ. Καλύτερα λοιπόν να μπαίνετε από την e-me χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας. Το επόμενο μάθημα θα αναρτηθεί (καλώς εχόντων των πραγμάτων και e-me επιτρέπουσας) την Πέμπτη.

Leave a Reply