Προτάσεις, ιδέες, σκέψεις, απορίες για…σενάρια!

Στη σελίδα αυτή αναρτούμε ιδέες, σκέψεις, προτάσεις για το σενάριο που καλούμαστε να διαμορφώσουμε στο πλαίσιο της ταχύρρυθμης επιμόρφωσης. Στον τοίχο της κυψέλης έχουν αναρτηθεί το πρότυπο που μπορείτε να αξιοποιήσετε και η ρούμπρικα αξιολόγησης. Καλό είναι να σχολιάζετε τις αναρτήσεις, όπως κάθε καλή κοινότητα μάθησης γνωρίζει να κάνει!

3 thoughts on “Προτάσεις, ιδέες, σκέψεις, απορίες για…σενάρια!”

  1. Λέω να κάνω κάτι 3ωρο στην Ιλιάδα που μ’ αρέσει! Εναλλάξ: σύγχρονη ασύγχρονη και σύγχρονη πάλι. Βοηθάει πολύ το template και το έτοιμο σενάριο λογοτεχνίας, νομίζω!
    Απορία: Θέλετε μόνο να σχεδιάσουμε το σενάριο, με άλλα λόγια απλά να καταγράψουμε τις ιδέες μας ή να το “στήσουμε” κανονικά αξιοποιώντας τις πλατφόρμες? Με βάση τη ρουμπρίκα αξιολόγησης, μπορούμε απλά να μείνουμε σε θεωρητικές διατυπώσεις, αν κατάλαβα καλά.
    Αν διαλέξει κι άλλος την Ιλιάδα, να φτιάξουμε υπο-υπο-υποανάρτηση!

  2. Καλησπέρα σε όλους/όλες,

    κι εγώ για τη ρουμπρίκα ήθελα να πω κάτι: φαντάζομαι κινούμαστε βάση των κριτηρίων, για να ξέρουμε και πώς θα βαθμολογηθούμε. Σωστά έχω καταλάβει;

    Ευχαριστώ.

  3. Καλησπέρα και από μενα. Και εγώ την ιδια απορία έχω, αν θα χρειαστεί υλοποίηση στην e-me, των δραστηριοτήτων/δημοσιεύσεων που θα βλέπει ο μαθητής.

Leave a Reply