Η ιστορία του blog

Γεια σας παιδιά!

Πάμε να δούμε την ιστορία του blog !

Όλα ξεκίνησαν όταν χάζευα και βρήκα ένα blog ενός κοριτσιού.  Μου άρεσε και ήθελα και εγώ ένα οπότε μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα πώς μπορώ να φτιάξω και εγώ ένα blog .

Έτσι λοιπόν δημιούργησα το blog "Οι Φίλοι Μου " για εμένα και τους συμμαθητές μου.  Πέρασε καιρός και σε ένα άρθρο μου είχα βάλει ένα βίντεο που έκανα κατακόρυφο και μου έκανε σχόλιό κάποιος που δεν γνώριζα από το σχολείο. Και μετά άρχισαν να γίνονται όλο και περισσότερα σχόλια από παιδιά που δεν γνωρίζα , μέχρι που πια όλοι όσοι μπαίνουν στο  blog  μου είναι από άλλα σχολεία.

Μετά από αυτό άρχισα να μπαίνω και σε κυψέλες ξένων παιδιών με διαγωνισμούς .

Είδα πολλά blog και πήρα ιδέες από αυτά και ονόμασα το blog "Piyi's blog" η επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη μέχρι που ανοίξαν τα σχολεία και για αυτό δεν μπορούν να μπουν πολλοί . Αλλά ίσως φταίει και ότι δεν μπορώ να κοινοποιποιήσω κάπου το  blog.

Ημερολόγιο Χριστουγέννων :

1              2           3            4           5                  7          8          9

10          11          12          13          14          15         16

17         18          19         20         21          22         23        24       25

 

2 comments on “Η ιστορία του blog

  1. Ναι!! Έτσι ξεκίνησα κι εγώ απλά όχι απ’ το σχολείο!! Πάντως να προσπαθείς συνέχεια για το καλύτερο γιατί κι εγώ νόμιζα ότι το blog μου https://blogs.e-me.edu.gr/a823688/ θα καταρρεύσει όμως το blog σου είναι πιο ωραίο από αυτούς που τα παράτησαν όπως και κάθε blog!!

Leave a Reply