Χριστουγεννιάτικες ταινίες 🎅

Γεια σας παιδιά !

Σε 17 μέρες έχουμε χριστούγεννα! 🎅

Για αυτό θα δούμε 3 χριστουγεννιάτικες ταινίες !

Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεε !

1.Τα Χρονικά Των Χριστουγέννων: Δύο αδέρφια χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον ξύπνιο και ντόμπρο ασπρογένη.

Πηγή : Netflix

2. Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα: Ο Jack Skellington είναι ο Βασιλιάς του Halloween, όπου αυτός και οι υπόλοιποι κάτοικοι, όλο το χρόνο προετοιμάζονται για την ετήσια γιορτή του Halloween. Η δουλειά του επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και κοντεύει να γίνει ρουτίνα, γι`αυτό ο Jack νιώθει μια έντονη ανάγκη για ανανέωση. Όταν θα βρεθεί ξαφνικά στο χωριό του Αϊ Βασίλη, θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με το κλίμα των Χριστουγέννων το οποίο θα προσπαθήσει να μεταφέρει στη γιορτή του Halloween. Οι συμπολίτες του όμως δεν θα ενθουσιαστούν με αυτή την ιδέα.

Πηγή: https://frapress.gr/2014/12/10-christougenniatikes-tenies-pou-axizi-na-dis/

3. The Grinch :

Ο Γκρίντς, ζει μοναχικά μέσα σε μια σπηλιά με μόνη συντροφιά τον πιστό του σκύλο Μαξ. Εφοδιασμένος με εφευρέσεις και αντικείμενα για τις καθημερινές ανάγκες του, ο Γκρίντς βλέπει τους γείτονές του στο Χούβιλ μόνο όταν του τελειώσουν τα τρόφιμα. Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, οι κάτοικοι του Χούβιλ τού χαλάνε την ήρεμη μοναχικότητά του, με τους όλο και πιο μεγάλους, όλο και πιο φωτεινούς, όλο και πιο δυνατούς εορτασμούς τους.

Όταν δηλώνουν πως θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα 3 φορές πιο μεγάλα, ο Γκριντς συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ξανακερδίσει την ηρεμία του: Αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης και παρέα με τον Μάξ και έναν τάρανδο, να κλέψει τα Χριστούγεννα!

Ημερολόγιο Χριστουγέννων :

1              2           3            4           5                  7          8          9

10          11          12          13          14          15         16

17         18          19         20         21          22         23        24       25

One thought on “Χριστουγεννιάτικες ταινίες 🎅

Leave a Reply