Βαθμολογώ⭐ προτείνω👏 ελληνικές🇬🇷 σειρές📺

Γεια σας!🙋‍♀️

Θυμάστε το άρθρο <<Βαθμολογώ⭐& προτείνω👏 παιδικες👨‍👩‍👧‍👦 ταινίες🎥>>;

Αν δεν το έχετε δει👇:

Βαθμολογώ⭐& προτείνω👏 παιδικες👨‍👩‍👧‍👦 ταινίες🎥 – 💖𝓢𝓸𝓾𝓻𝓬𝓮'𝓼 𝓑𝓵𝓸𝓰💖 (e-me.edu.gr)

Λοιπόν σε αυτό το άρθρο όπως θα έχετε καταλάβει και από τον τίτλο, θα βαθμολογήσω και θα προτείνω ελληνικές σειρές!

Έχω διαλέξει 2 και φυσικά αν θέλετε και έχετε δει τις σειρές μπορείτε να βαθμολογίσετε και εσείς στα σχόλια!(1-5⭐️)

Λοιπόν πάμε να ξεκινήσουμε;;;🙃

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ 

Είναι η αγαπημένη μου ελληνική σειρά (από αυτές που έχω δει μέχρι στιγμής), οπότε τις βάζω ⭐⭐⭐⭐⭐!

Αν δεν το έχετε δει διαβάστε την περίληψη:

Ο Διονύσης και η Ελένη έζησαν έναν εφηβικό έρωτα και μετά χάθηκαν. Ξαναβρίσκονται μετά από αρκετά χρόνια, αυτός χήρος με τρία αγόρια και αυτή χωρισμένη με δύο κορίτσια. Ο έρωτάς τους ξαναζωντανεύει και παντρεύονται. Ζουν όλοι μαζί στο σπίτι του Διονύση. Οι δυσκολίες της συμβίωσης αρχίζουν από την πρώτη μέρα του γάμου. Τα κορίτσια και τ' αγόρια είναι τόσο διαφορετικής νοοτροπίας που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Όπως επίσης και η περιέργεια για το άλλο φύλο που ξαφνικά μετακομίζει στο διπλανό δωμάτιο. Πόλεμος αλληλοεξόντωσης και εφηβικοί έρωτες κάτω από την ίδια στέγη. Η αγάπη του Διονύση και της Ελένης λειτουργεί ως συγκολλητική ουσία σ' ένα σωρό διαλυτικές καταστάσεις. Γύρω απ' το ζευγάρι και τα παιδιά, η μητέρα της, ο αδελφός του, οι κουμπάροι τους, ο πρώην αγαπημένος της Ελένης, συμμαθητές, συμμαθήτριες, Έλληνες και αλλοδαποί, όλοι μαζί ζουν κωμικές και μη καταστάσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτό που μας χωρίζει είναι αυτό που μας ενώνει.

Πηγή: Wikipedia

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Αυτή η σειρά είναι καινούρια, για όσους δεν την ξέρουν και θέλουν να την δουν, αυτή η σειρά παίζει στην ΕΡΤ1! Προσωπικά μου φαίνεται πολύ ωραία σειρά και νομίζω θα της βάλω... ⭐⭐⭐⭐

Ορίστε και η περίληψη 😋:

Ο Νικόλας είναι ο αγαπημένος φιλόλογος σε ένα περιθωριακό λύκειο. Μια σειρά συγκλονιστικών γεγονότων αρχίζει να εκτυλίσσεται μετά από μια βίαιη ληστεία σε ένα γειτονικό σπίτι που δημιουργεί ένταση στην ήδη κλονισμένη σχέση του με τη σύζυγο και την κόρη του.
Την ίδια στιγμή η απιστία του με μια μυστήρια γυναίκα τον βασανίζει αλλά όλα αλλάζουν σύντομα, αφού το κακό παραμονεύει κι έχει βάλει στόχο τη γυναίκα και την κόρη του.

Αν θέλετε επίσης μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια (που έχουν προβληθεί) και στο ERTFLIX(https://www-ertflix-gr.translate.goog/series/ser.211368-kane-oti-koimasai?)!

Αυτές ήταν οι σειρές που διάλεξα☺! Η αλήθεια είναι πως έγραψα μόνο 2 γιατί δεν έχω δει και πολλές😅 και είπα να μην τις γράψω όλες μήπως κάνω part 2😉! Τι λέτε🤔;;; Επίσης, γράψτε μου στα σχόλια⬇💬 με τι άλλο θέμα θέλετε να κάνω παρόμοιο άρθρο✍;(Βαθμολογώ&Προτείνω)

Τα λέμε στο επόμενο άρθροοο!!!🥰

5 comments on “Βαθμολογώ⭐ προτείνω👏 ελληνικές🇬🇷 σειρές📺

  1. Τέλειο άρθρο!!!!! Εγώ έχω δει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ευτυχισμένοι μαζί και ήταν η αγαπημένη μ σειρά ΑΠΟ ΟΛΕΣΣΣΣ……….ήταν τέλεια………………

    1. Ευχαριστώ!!!ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩ! ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ!

  2. Έχω δει το Ευτυχισμένοι μαζί… το άλλο όχι ! Αλλά ναι τέλεια σειρά! Μπράβο σου Πηγή! Τα ψάξω για το άλλο 😉

  3. Παιδιά το κάνε ότι κοιμάσαι είναι οτκ προτείνω να το δείτε αν δεν φοβάστε αίματα κτλπ.Αν σας σας αρέσουν ειδικά αστυνομικές σειρές δεν υπάρχει καλύτερη από αυτή (γνώμη Μ 🙂 )

Leave a Reply