Vlog 24/2🎉👯‍♀️

Γεια σας σκέφτηκα από σήμερα μέχρι την Δευτέρα να γράφω πώς περνάω την ημέρα μου.

Σήμερα ήταν το (2ο) πάρτι του σχολείου για τις  απόκριες (είχαμε ξανακάνει πάρτι σε ένα μαγαζί και τώρα το πάρτι ήταν στο σχολείο). Στο άλλο πάρτι, είχα ντυθεί βαμπίρ, αλλά κάποια παιδιά έσκισαν την στολή μου και δεν είχα άλλη οπότε άρχισα να σκέφτομαι ιδέες για να φτιάξω μια στολή συνδιάζοντας διάφορα ρούχα δικά μου και της μαμάς μου. (Αυτές και πολλές άλλεςιδέες θα θα βρείτε σύντομα σε άρθρο στο άλλο μου blog😉)

Η αρχική μου ιδέα ήταν να ντυθώ celebrity, μετά τουρίστρια, και ροκ σταρ, αλλά τελικά κατέληξα στην ιδέα να ντυθώ ποπ σταρ!

Αφού λοιπόν έβαλα την στολή μου και βάφτικα μπήκα στο αμάξι και ξεκινήσαμε για το πάρτι.

Όταν έφτασα, είδα τις φίλες μου να τρέχουν στην πόρτα και μόλις μπήκα λου είπαν <<Πηγή που είσαι τόση ώρα; βαρεθήκαμε την ζωή μας όλη αυτήν την ώρα που έλειπες!>> 😅

Τέλος πάντων, επειδή η μουσική δεν έπαιζε ακόμα και δεν είχαμε κάτι να κάνουμε, πήγαμε Προς τους πάγκους(θρανία) με τα κεράσματα για να τσιμπήσουμε κάτι.

Και εκεί που καθόμασταν με την ησυχία μας και μιλούσαμε έρχονται τα αγόρια της τάξης μας και αρχίζουν να μας λένε <<μπλακ πουνκ, μπλακ πουνκ>>(μας κοροϊδεύουν επειδή ακούμε black pink) και μετά εμείς νευριάσαμε και αρχίσαμε να τους λέμε μέσο και παναξιακές. Μετά από λίγο ξαναήρθαν και μας φτύνανε🤢 οπότε εμείς κρυφτήκαμε μέσα σε μία τάξη και τους κοιτούσαμε από το παράθυρο. Επειδή όμως είμαστε και έξυπνες😏 είπαμε να μην ασχοληθούμε με αυτούς και να πάμε να διασκεδάσουμε μιας και η μουσική είχε ξεκινήσει να παίζει. Χορέψαμε για λίγη, αρκετή, πολύ ώρα κσι χωρίς να το καταλάβουμε η ώρα πλέον ήταν 13:00. Δηλαδή ώρα να φύγουμε. Η υπόλοιπη μέρα κύκισε ήρεμα, χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο.

Αυτά από εμένα! Τα λέμε πολύ σύντομα!

Leave a Reply