Vlog 25 Μαρτίου🇬🇷

Γεια σας!

Συγνώμη που έχω καιρό να ανευάσω άρθρο αλλά... Τι να κάνω και εγώ!? Αφού κανείς δεν κάνει σχόλιο στα άρθρα μου...😔 Αν κάνω κάτι λάθος πείτε μου!!!

Τέλος πάντων... ας πάμε στο θέμα μας!🙃

Χθες ήταν 25 Μαρτίου (Χρόνια πολλά σε αυτούς που γιόρταζαν!) και αφού δεν έκανα κάποιο σχετικό άρθρο σκέφτηκα να κάνω vlog πως πέρασα την μέρα μου! (Για να πω την αλήθεια προσπάθησα να γράψω ένα άρθρο που το είχα αφήσει μισό από πέρσι, αλλά δεν πρόλαβα. Πού θα πάει, το 2030 ίσως θα το έχω τελειώσει😅😬)

Χθες το πρωί ξύπνησα κατά της 7:30 για να ετοιμαστώ για την παρέλαση. Είχα λίγο άγχος ότι θα τα κάνω θάλασσα... Ήμουν σημαιοφόρος και είμουν μπροστά μπροστά. Για αρχή έφαγα για πρωινό 2 τηγανιτά αβγά για να με κρατήσουν και μετά έφτιαξα τα μαλλιά μου και έβαλα την στολή μου. Ήταν 9:36 και μόλις είχα φτάσει στο σχολείο. Μου δώσανε την σημαία και φύγαμε για την εκκλησία. Είχε πάρα πολύ ζέστη και είχα σκάσει! Ήμουν και όρθια.... Και έτσι κάπως πέρασαν 2 ώρες που παρακαλούσα με να βγούμε έξω που θα έχει αέρα, αλλά ποιος να μας έλεγε, πωςέξω είχε ακόμα περισσότερη ζέστη... Εντωμεταξύ επειδή βαριόμουν, κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, έριχνα την σημαία πάνω στον παραστάτη από τα αριστερά μου και όλοι είχαμε σκάσει στα γέλια (αλλά διακριτικά).  Επιτέλους ήρθε η ώρα της παρέλασης που τελικά δεν ήταν τίποτα άγχοτικό! Τελειώσαμε την παρέλαση και Επιτέλους ξεφορτώθηκα την σημαία γιατί ήταν πολύ βαριά! Αλλά ο δάσκαλος μας μας είπε να πάμε στο σχολείο να την αφήσουμε. Όταν όμως γυρίσαμε για να πάρουμε κέρασμα δεν είχε μείνει τίποτα!(αν έχεις διαβάσει ως εδώ γράψε στα σχόλια ντόνατς!) Γύρισα σπίτι έφαγα μεσημεριανό και ξεκουράστηκα. Το απόγευμα βγήκα βόλτα με μια φίλη μου και περάσαμε τέλεια! Πήγαμε στην παιδική χαρά και ανεβήκαμε στον μήλο. Κάναμε ένα challenge πια θα αντέξει περισσότερη ώρα μέσα ενώ ο μύλος γυρνούσε και η φίλη μου έχασε, οπότε έπρεπε να τραγουδήσει δυνατά ένα παιδικό τραγούδι! Χωρίς να το καταλάβουμε η ώρα πέρασε και φύγαμε για τα σπίτια μας. Είχε έρθει ένα αγοράκι να παίξει με τα αδέρφια μου, αλλά εγώ βαριόμουν και έπαιξα λίγο  ε το τάμπλετ μου. Πήγε 9:00 η ώρα, έφαγα κάτε και έπεσα για ύπνο

Τα λέμε στο επόμενο άρθροοοοοο!

Hey, αν θες να παίξεις ένα quiz που έφτιαξα σχετικά με την επανάσταση του 1821 ηύρνα σελίδα!😉

Leave a Reply