Η Floricienta,, είναι αργεντίνικη νεανική τηλενουβέλλα. Είναι παραγωγή της Cris Morena Group για το κανάλι Telefe της Αργεντινής. Η σειρά προβλήθηκε δύο σεζόν στην Αργεντινή, από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Δεκέμβριο του 2005. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2005 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2007.Discos

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Florencia Fazzarino, ένα ορφανό κορίτσι που προσπαθεί να ζήσει και εργάζεται σε ένα μαγαζάκι, αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της  στο συγκρότημα των φίλων της. Όταν η τραγουδίστρια φεύγει, η Flor παίρνει τη θέση της στο γκρουπ και πηγαίνουν στο πάρτι που διοργανώνουν στο αρχοντικό τους οι αδελφοί Nicolás Fritzenwalden και Maia Fritzenwalden. Εκεί το πεπρωμένο της θα ενωθεί για πάντα με αυτό της οικογένειας. Από την άλλη πλευρά, ο Federico Fritzenwalden, ο μεγαλύτερος αδελφός της οικογένειας, πρέπει να επιστρέψει από τη Γερμανία για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση και τα τέσσερα αδέλφια του που έχουν μείνει ορφανά από γονείς.                     

Η άφιξη του συμπίπτει με το πάρτι που έχουν οργανώσει τα αδέρφια του χωρίς τη συγκατάθεση του και εκεί συναντά τη Flor ανάμεσα σε αφρό και δεν μπορεί να την αναγνωρίσει. Η Flor ερωτεύεται αμέσως, τον Fede. Μετά τη διαφυγή του ανηλίκου Tomás θα υπάρξουν πολλές παρεξηγήσεις που θα οδηγήσουν τελικά τη Flor στο αρχοντικό για να δουλέψει ως νταντά. Εκεί η Flor θα κερδίσει την αγάπη όλων. Όταν η Malala και η Delfina μαθαίνουν ότι η Florencia είναι η βιολογική κόρη του Alberto Santillán, κάνουν τα πάντα, για να μην το ανακαλύψει η Flor. Δημιουργούν πολλές καταστάσεις για να δυσκολέψουν τη Flor και ο Fede είναι πάντα στη μέση.


Ωστόσο, ο Federico θα προτιμά πάντα τη Flor.  Έτσι ξεκινούν μια πολύ όμορφη και μυστική αγάπη, η οποία γίνεται αδύνατη όταν η κακιά Delfina κάνει τον Federico να πιστέψει ότι είναι έγκυος. Στη συνέχεια ο Claudio Bonilla και ο πραγματικός σύζυγος της Delfina, ο Lorenzo, προσποιείται ότι είναι γυναικολόγος και τους κάνει να πιστέψουν ότι είναι άρρωστη. Η Flor πείθει τον Fede να παντρευτεί τη Delfina για να της δώσει ευτυχία πριν από το θάνατό της. Στο γάμ, η Fede την ταπεινώνει ενώπιον όλων αρνούμενος να την παντρευτεί και ανακοινώνει σε όλους ότι αγαπά τη Flor. Ξανασυνδέονται, αλλά η αγάπη τους έχει μια τραγική στροφή αφού … (Δεν γράφω το τέλος σε περίπτωση που θες να το δεις)

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Φλoρισιέντα, μια σύγχρονη σταχτοπούτα-greek movies

ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Floricienta ελληνικά 1 season- YouTube

3 thoughts on “Floricienta”
  1. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!! Ήθελα να μάθω τι θα γίνει😅 Πολύ κακοί μου φαίνονται όλοι🤨🤣

Leave a Reply