«Εικαστικοί Πειραματισμοί» , 3ο Δ.Σ. Θεσ/νίκης

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει ιδιαίτερα  αξιόλογες δράσεις στον μάθημα των Εικαστικών και στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Προγραμμάτων με υπεύθυνη την εικαστικό του σχολείου  κ. Τάνια Καρακώττα και έχει τιμηθεί με ποικίλες διακρίσεις.

Το σχολικό έτος 2019-20 οι μαθητές/τριες του ΣΤ2 τμήματος, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Εικαστικοί Πειραματισμοί» με υπεύθυνη την καθηγήτρια εικαστικών κ. Τάνια Καρακώττα ήρθαν σε επαφή με τεχνικές της ζωγραφικής και της γλυπτικής, γνώρισαν καλλιτέχνες και καλλιτεχνικά ρεύματα των εικαστικών τεχνών και δημιούργησαν ζωγραφικά έργα και γλυπτά. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του 3ου Δημοτικού σχολείου  για να δείτε το βίντεο με τις δημιουργίες των μαθητών  ή κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα.

Επίσης δείτε στιγμές από τις δράσεις των μαθητών/τριών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης στο μάθημα των Εικαστικών το σχολικό έτος: 2019-2020 εδώ.

Ποικίλες άλλες δράσεις υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα του σχολείου στη θεματική "Εικαστικά" (Βλ.https://blogs.sch.gr/3dimthess/category/art/ ).

 

Leave a Reply