Προετοιμασία για το σχολείο🏫🎒

Γεια σας!👋

Δυστυχώς😪 έχουμε φτάσει στο τέλος αυτής της εβδομάδας🗓, που σημαίνει ότι οι διακοπές τελειώνουν και θα πρέπει σιγά σιγά θα πρέπει να μπούμε στην σχολική μας ρουτίνα🎒. Θα πρέπει λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη για να είμαστε έτοιμοι και οργανωμένοι! Για αυτό θα σας δείξω μερικά tips οργάνωσης που πιστεύω πώς θα σας βοηθήσουν και θα σας διευκολύνουν!

Κάτι που κάνω πάντα όταν θέλω να συμμαζέψω τα βιβλία📚 μου είναι να τα πέρνω όλα και να τα ακουμπάω σε έναν μεγάλο χώρο (π.χ. ένα τραπέζι ή ακόμη και σε ένα καθαρό πάτωμα) για να τα ξεχωρίσω. Έπειτα τα χωρίζω σε κατηγορίες (π.χ. σχολικά, εξοσχολικά, αυτά που θα βάλω στην τσάντα, αυτά που θα αφήσω στην βιβλιοθήκη κ.τ.λ.) και κάνω το ίδιο και για τα τετράδια📓 και τα ντοσιέ. Αυτό με βοηθάει πάρα πολύ και κατά την άποψή μου είναι το πιο βασικό, για αυτό θα σας πρότεινα να το κάνετε.

Τώρα για περισσότερη οργάνωση, αν και δεν είναι αναγκαστηκό μπορείτε να βρείτε από τώρα ένα σημειωματάριο🗒 για να θυμάστε🧠 τι έχετε να διαβάσετε αν δεν έχετε ήδη ένα βέβαια!

Για το κολατσιό σας🥪 καλό θα ήταν να έχετε καθαρά🧼 και έτοιμα για χρήση τα ταπεράκια και αν θέλετε μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε τα υλικά🍞🧀🍅🥬 τα οποία θα χρεισημοποιήσετε. Κάτι άλλο που εγώ σκέφτομαι να κάνω είναι να βρω ιδέες💡 για κολατσιό που μπορώ να φτιάξω για να είναι νόστιμο😋 και υγειηνό🥗!

Για το τέλος, ρυθμίστε τα ξυπνητήρια σας⏰️!

Ελπίζω με αυτές τις ιδέες να σας βοήθησα και να σας διευκόλυνα! Γράψτε μου στα σχόλια, σας φάνηκαν χρήσιμα; Εσείς τι θα κάνατε;

📢Σήμερα το βράδυ (21/4) θα ανεβάσω και άλλο άρθρο γιατί είναι η γιορτή μου και σκέφτηκα να σας πω πώς τα πέρασα, οπότε θα κάνω άρθρο-vlog

Οπότε τα ξαναλέμε τότε😉

9 comments on “Προετοιμασία για το σχολείο🏫🎒

  1. ευχαριστω πηγη πολυ βοηθητικα αυτα τα τιπς ευχαριστω θα κανω σιγουρα αυτο με τα βιβλια και τις κατηγοριες!!!!!

      1. Ευχαριστώ Πηγή ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάτι εαν έχω χρόνο!!!😁😁😁

  2. Εγώ το βλέπω τώρα γτ αγχώνομαι για τον Σεπτέμβριο γιατί θα πάω γυμνάσιο και θέλω να βάλω μυαλό 😂👌

Leave a Reply