Οδηγίες για πρόσβαση στα αρχεία από το μενού

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τα παρακάτω αφορούν στα μέλη της κυψέλης.

Λόγω κάποιου ανεξήγητου, προς το παρόν, φαινομένου, είναι πιθανόν όταν κάνετε κλικ σε κάποιο από τα αρχεία στο μενού να σας εμφανίζει ένα νέο παράθυρο και να σας ζητάει σύνδεση. Ό,τι και να κάνετε δεν σας συνδέει.

Μια προσωρινή λύση είναι η εξής:

Αρχικά πρέπει να συνδεθείτε στην e-me δίνοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας.

Μετά επισκεφτείτε τον σύνδεσμο (ανοίγει σε νέα καρτέλα) https://e-me.edu.gr/#app/files  ή από την αρχική σελίδα του https://e-me.edu.gr/ επισκεφτείτε τα "Αρχεία".

Μετά επισκεφτείτε πάλι το ιστολόγιο και ζητήστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Permanent link to this article: https://blogs.e-me.edu.gr/hive-physics-a-junior/2022/02/01/%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf/

Αντί προλόγου

Καλώς ήλθατε στο ιστολόγιο Φυσική με Πειράματα, Α' Γυμνασίου.

Εδώ θα βρείτε υλικό και πληροφορίες για το μάθημα, αλλά και επιπλέον υλικό για εσάς που ενδιαφέρεστε για λίγη παραπάνω Φυσική.

Η ανάρτηση του υλικού θα γίνεται σταδιακά και ανάλογα με την πρόοδο των μαθημάτων και η οργάνωσή του θα είναι ανά φύλλο εργασίας, έτσι όπως τα δουλεύετε μέσα στην τάξη.

Στο βοηθητικό υλικό θα βρείτε ό,τι άλλο χρειάζεστε για να συμπληρώσετε τα φύλλα εργασίας μόνοι σας, πριν αυτά αναρτηθούν συμπληρωμένα με ενδεικτικές απαντήσεις.

Καλή ανάγνωση!

 

Permanent link to this article: https://blogs.e-me.edu.gr/hive-physics-a-junior/2018/12/06/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%85/