SID2024 στο 4ο ΔΣ Ελληνικού

Συμμετοχή σε διαδικτυακές συναντήσεις που διοργανώνει το SaferInternet - Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου με αφορμή την ημέρα Ασφαλούς διαδικτύου 2024 (SID2024)

Το ΣΤ1 συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση  της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2024 στις 6/2/2024 

Γιατί η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου είναι μια μεγάλη παγκόσμια γιορτή; Ποιο μήνυμα μπορεί να στείλει ο καθένας από εμάς για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο διαδίκτυο για όλους; Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση και παιχνίδια δραστηριοτήτων,  οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού ενημερώθηκαν για το πως μπορούν να συμπεριφέρονται με ευγένεια στο διαδίκτυο, πως να προάγουν την ισότητα και πως να επιδεικνύουν ενσυναίσθηση και αλληλεγγύη στο διαδίκτυο. 

2024-02-06 Βεβαίωση για 4ο ΔΣ Ελληνικού Ε ΣΤ

Το Α1 και Α2 συμμετείχαν σε διαδικτυακή εκδήλωση  της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2024στις 8/2/2024 για μαθητές Νηπιαγωγείου και Α’ Δημοτικού. 

Ο @Παπάκης θα ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για το τι πρέπει να προσέχουν στην επικοινωνία τους μέσω διαδικτύου. Μέσα από το παραμύθι «Ο διάσημος φίλος του @Παπάκη» και μια διαδραστική παρουσίαση, οι μικροί μαθητές μαθαίνονυν για το πως να επικοινωνούν μέσω διαδικτύου με ασφάλεια, ενημερώνονται για την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων και για τον διαδικτυακό εκφοβισμό. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο πως πρέπει να αντιδρούν στην περίπτωση που δουν κάτι στο διαδίκτυο που τους ανησυχεί/αναστατώνει/τρομάζει.

2024-02-08 Βεβαίωση για 4ο ΔΣ Ελληνικού Α τάξη

 

Leave a Reply