Έφη Μπαζίγου: Τα σκυλάκια μου

Τα αγαπημένα μου ζωάκια

Τα αγαπημένα μου ζωάκια είναι τα τρία μικρά σκυλάκια μου. Το καθένα είναι διαφορετική ράτσα και έχουν διαφορετικό χαρακτήρα. 

Το πρώτο σκυλάκι το λένε Μπιάνκα και είναι λαμπραντόρ. Είναι το πιο μεγάλο σε ηλικία από όλα, αφού είναι 16 ετών. Η Μπιάνκα είναι λευκή , μεγάλου μεγέθους , ψηλή και όμορφη. 

Το δεύτερο σκυλάκι μου το λένε Λούνα. Αυτό δεν ανήκει σε κάποια ράτσα . Είναι ημίαιμο: ελληνικός ποιμενικός και λυκόσκυλο. Είναι 8 ετών. Είναι άγριο με τους ξένους και ήρεμο με την οικογένειά μου. Τη Λούνα την βρήκα στον δρόμο και από την πρώτη ματιά την αγάπησα. Η Λούνα είναι πραγματικός φύλακας. Έτσι τη νύχτα δε φοβάμαι!

Το τρίτο σκυλάκι μου το λένε Ιβάν και είναι κόκερ σπανιέλ. ΄Εχει χρώμα κανελί με μαύρα και σγουρά αυτάκια. Είναι μεσαίου μεγέθους. Έχει μακρύ τρίχωμα και φουντωτή ουρά με ξανθιές ανταύγειες. Είναι το μικρότερο σκυλάκι μου, γιατί είναι δύο ετών. Δεν έχει μάθει ακόμα να γαβγίζει στους "κακούς" , αλλά με τη Λούνα δασκάλα , πιστεύω ότι θα μάθει γρήγορα. Όλα τα σκυλάκια μου είναι όμορφα, έξυπνα και τα αγαπώ πολύ. Δεν θα ήθελα να χάσω κανένα, γιατί όλα είναι οικογένειά μου! 

 

Ο Ιβάν ξεκουράζεται μπροστά στο τζάκι

 

 

Στρατιώτης Λούνα

Bianca η αρχόντισσα

Τα σκυλάκια μου

2 comments

  1. Τα σκυλάκια της σημαθήτριάς μου της Έφης είναι πολύ γλυκά!!

  2. Τι γλυκούλικα είναι τα σκυλάκια της συμμαθήτριάς μου!

Leave a Reply