BigDataGrapes

BigDataGrapes

Το igDataGrapes στοχεύει να βοηθήσει τις ευρωπαϊκές εταιρείες στον κλάδο του κρασιού και των φυσικών καλλυντικών να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στις διεθνείς αγορές.

Το έργο περιλαμβάνει τους ακόλουθους τύπους εμπορικών εταίρων των ευρωπαϊκών βιομηχανιών που κινούνται με αμπέλια:

Οινοπαραγωγοί, εμφιαλωτές και διανομείς που διαχειρίζονται μεγάλους αμπελώνες και λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν

(α) τις σειρές προϊόντων, όπως ποιες ποικιλίες σταφυλιού να συνδυαστούν και να φυτευτούν σε ποια τοποθεσία και υπό ποια επεξεργασία για την παραγωγή νέου κρασιού. ή

(β) έτη παραγωγής, όπως ο τρόπος αποτελεσματικής παρακολούθησης και πρόβλεψης που πρέπει να πραγματοποιούνται προσεκτικές παρεμβάσεις διαχείρισης αμπελώνα.

 

Παραγωγοί και συσκευαστές τροφίμων και οινοπαραγωγών προϊόντων που χρησιμοποιούν ως συστατικά υποπροϊόντα σταφυλιού (όπως σταφίδες, μούστος, ξύδι και χυμός σταφυλιού) και που παρακολουθούν συνεχώς την ποιότητα του προϊόντος τους και αξιολογούν την ευπάθειά του σε κινδύνους.

Εταιρείες φυσικών καλλυντικών που διαθέτουν σειρές προϊόντων με βάση τα σταφύλια και το κρασί που δοκιμάζουν συνεχώς την ποιότητα των εκχυλισμάτων σταφυλιού που χρησιμοποιούν ως συστατικά και οι αντίστοιχοι προμηθευτές.

Το BigDataGrapes στοχεύει επίσης να βελτιώσει την ανταγωνιστική θέση των εταιρειών στον ευρωπαϊκό τομέα πληροφορικής που εξυπηρετούν εταιρείες και οργανισμούς με εφαρμογές λογισμικού:

      • Εταιρείες λογισμικού που αναπτύσσουν συστήματα διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων και γεωργίας ακριβείας για εταιρείες στον τομέα της γεωργίας.
      • Εταιρείες λογισμικού που αναπτύσσουν συστήματα παρακολούθησης και πρόβλεψης αξιολόγησης κινδύνου τροφίμων για εταιρείες στον τομέα των τροφίμων.
      • Εταιρείες λογισμικού που αναπτύσσουν λογισμικό ποιοτικού ελέγχου και συμμόρφωσης για εταιρείες στον τομέα της ομορφιάς και των καλλυντικών.

 

https://www.bigdatagrapes.eu/

Leave a Reply