ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

της Κατερίνας Σκούφη

Αυτές τις μέρες που όλοι μένουμε σπίτι, πρέπει να φροντίσουμε να περνάμε ευχάριστα και δημιουργικά τον πολύ, πλέον, ελεύθερο χρόνο μας. Από το διάβασμα ενός ενδιαφέροντος βιβλίου, μέχρι και τη σωματική άσκηση υπάρχουν άπειρες δραστηριότητες με τις οποίες μπορούμε να ασχοληθούμε, ειδικά το διάστημα αυτό, που είναι το ιδανικότερο για να περάσουμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας.

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση είναι η γυμναστική. Η γυμναστική αποτελεί μια από τις πιο κατάλληλες δραστηριότητες γι' αυτές τις μέρες, καθώς δεν απαιτεί έξοδο από το σπίτι, μπορούμε να την κάνουμε μόνοι ή με παρέα και το σημαντικότερο βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και μας προφυλάσσει ακόμα περισσότερο από τον ιό. Υπάρχουν διάφορα είδη γυμναστικής με τα οποία κάποιος μπορεί να ασχοληθεί, με αποτέλεσμα να μην περιορίζεται κανείς λόγω έλλειψης χώρου ή εξοπλισμού ή του επιπέδου της φυσικής του κατάστασης. Η γυμναστική σε συνδυασμό με μία καλή διατροφή, πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες μπορεί να αποτελέσει, εκτός από μια απλή δραστηριότητα, σύμμαχό μας γι' αυτές τις δύσκολες μέρες !

Προσπαθούμε όλοι να προστατευτούμε, μένοντας σπίτι και περνώντας τον χρόνο μας ευχάριστα και δημιουργικά !

2 Comments on “ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

  1. Κατερίνα ο τρόπος που παρουσιάζεις τις προτάσεις σου είναι πολύ ωραίος. Επίσης μου άρεσε ο συνδυασμός υγιεινής διατροφής και γυμναστικής.
    Σοφία

  2. Κατερίνα το δικό σου άρθρο είχε σωστό ύφος, ομαλή ροή και ωραίο λεξιλόγιο. Η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή, όπως ανέφερε και η Σοφία, είναι οι καλύτεροί μας σύμμαχοι, για να μείνουμε δυνατοί και ανθεκτικοί στον ιό.
    Εβελίνα

Leave a Reply