Μάλτα Χαρακτηριστικά

Συνοπτικά     Προφίλ      Χώρα     Άνθρωποι    Ζώα και φυτά     Οικονομία      Ιστορία και πολιτική      Καθημερινότητα        Φαγητά        Παιδιά και σχολείο    Χαρακτηριστικά     Γιορτές

Μετά τα μαθήματα γλώσσας μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες της Μάλτας. Αυτό σας αποζημιώνει!

Γλωσσικές διακοπές στη Μάλτα

Πολλά παιδιά και νέοι παρακολουθούν μαθήματα αγγλικής γλώσσας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι από αυτούς που θα προτιμούσαν να περάσουν τις γλωσσικές τους διακοπές κάτω από φοίνικες και στον ήλιο παρά στη βροχερή Αγγλία, για παράδειγμα.

Η Μάλτα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Εν τω μεταξύ, τα σχολεία ξένων γλωσσών έχουν γίνει ακόμη και μια δική τους βιομηχανία. Φροντίστε τα αγγλικά σας το πρωί και απολαύστε τις παραλίες της Μάλτας ή εξερευνήστε τα γειτονικά νησιά το απόγευμα: δεν είναι περίεργο που οι γλωσσικές διακοπές στη Μάλτα είναι τόσο δημοφιλείς.

Ένας ηλικιωμένος Μαλτέζος απολαμβάνει τη συνταξιοδότησή του με τον σκύλο του. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι επίσης ένα μαλτέζικο.

Ηλικιωμένοι πολίτες στη Μάλτα

Εάν ταξιδεύετε στη Μάλτα, θα παρατηρήσετε πιθανώς ότι πολλοί ηλικιωμένοι ζουν στα νησιά της Μάλτας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί Μαλτέζοι πηγαίνουν στο εξωτερικό για να εργαστούν μετά την εκπαίδευση ή τις σπουδές τους και στη συνέχεια επιστρέφουν στην πατρίδα τους ως συνταξιούχοι. Αν και η ίδια η Μάλτα προσφέρει επίσης πολλές θέσεις εργασίας και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποιο επάγγελμα, η ποικιλία των ευκαιριών απασχόλησης είναι πολύ μεγαλύτερη σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ωστόσο, οι περισσότεροι Μαλτέζοι επιστρέφουν στα αγαπημένα τους νησιά στις δημόσιες αργίες και στη συνταξιοδότησή τους.

Αυτό το μικρό χωριό που πήρε το όνομά του από τον Ποπάι χρησίμευσε ως σκηνικό για την ομώνυμη ταινία. Μπορείτε να το επισκεφθείτε στη Μάλτα.

Κινηματογραφικό σκηνικό Μάλτα

Δεν έχετε δει ποτέ τη Μάλτα; Είσαι σίγουρος; Μπορεί να είστε πιο εξοικειωμένοι με το μαλτέζικο τοπίο απ' ό,τι νομίζετε! Επειδή τα νησιά της Μάλτας έχουν επιλεγεί ως σκηνικό για πολλές γνωστές ταινίες. Τμήματα της ταινίας "Τροία", για παράδειγμα, γυρίστηκαν στο νησί. Και η Μάλτα είναι "μια ταλαντούχα ηθοποιός", καθώς η χώρα έχει παίξει το ρόλο της Ελλάδας, της νότιας Γαλλίας, του Περού και της Ιταλίας.

Οι ταινίες "Ποπάι", "Μονομάχος" και "Αλέξανδρος" έχουν επίσης τη Μάλτα ως υπέροχο σκηνικό. Η Μάλτα χρησίμευσε επίσης ως κινηματογραφικό σκηνικό για τη γνωστή τηλεοπτική σειρά "Game of Thrones". Η χώρα έχει κερδίσει πραγματικά το παρατσούκλι "μεσογειακό μίνι Χόλιγουντ"!

Αφήστε μια απάντηση