Ιταλία

Συνοπτικά     Προφίλ      Χώρα     Άνθρωποι    Ζώα και φυτά     Οικονομία      Ιστορία και πολιτική   Καθημερινότητα     Φαγητά           Παιδιά και σχολείο           Χαρακτηριστικά            Χριστούγεννα

Καλώς ήλθατε στην Ιταλία!

Ενδιαφέρεστε για την Ιταλία; Ψάχνετε για στοιχεία και αριθμούς σχετικά με αυτή τη χώρα της νότιας Ευρώπης; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Ίσως πρέπει να γράψετε μια έκθεση για την Ιταλία; Ή μελετάτε αυτή τη στιγμή την "μπότα" στο σχολείο; Ίσως θέλετε να ταξιδέψετε στην Ιταλία; Θα βρείτε συναρπαστικές πληροφορίες για όλα τα είδη των θεμάτων.

Εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τη ζωή στην Ιταλία. Τι τρώνε οι άνθρωποι; Πώς είναι τα πράγματα στο σχολείο; Τι είναι τυπικό για την Ιταλία; Πώς ζουν τα παιδιά εδώ; Και πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα;

 

Προφίλ Χώρα Άνθρωποι
Δολομίτες: Ο απόλυτος παράδεισος σκιέρ και πεζοπόρων - ΤΟ ΒΗΜΑ Ιταλία: Σε «λευκή ζώνη» από Δευτέρα 40 εκατ. κάτοικοι της χώρας | in.gr
Ποιο είναι το όνομα του μεγαλύτερου ποταμού της Ιταλίας; Πόσοι άνθρωποι ζουν εδώ; Η Ιταλία προεξέχει στη Μεσόγειο σε σχήμα μπότας. Τα βουνά, τα νησιά, οι λίμνες και η μεγάλη ακτογραμμή διαμορφώνουν το τοπίο. Στην Ιταλία ζουν κυρίως Ιταλοί, αλλά και Ρουμάνοι, Αλβανοί και Μαροκινοί έχουν βρει εδώ μια νέα πατρίδα.
Ζώα και φυτά Οικονομία Ιστορία και πολιτική
Αγριόγιδο - Βικιπαίδεια Αμπελώνας | Τοσκάνη, Ιταλία - Φωτογραφία Καλών Τεχνών από τον Nico Trinkhaus Το Κολοσσαίο της Ρώμης - Colosseo - Ρώμη » Ταξιδιωτικός οδηγός -  Πληροφορίες και Αξιοθέατα!
Τυπικά ορεινά ζώα είναι τα σαμουά, τα οποία απαντώνται στις Άλπεις και στα Απέννινα. Ποια άλλα ζώα ζουν στην Ιταλία; Τι καλλιεργείται στην Ιταλία; Ποιο προϊόν είναι ο νούμερο 1 παραγωγός της χώρας; Ποιο είναι το χάσμα βορρά-νότου; Το Κολοσσαίο μαρτυρά ακόμη την αρχιτεκτονική των αρχαίων Ρωμαίων - και την εποχή που η Ιταλία ήταν παγκόσμια δύναμη.
Καθημερινότητα Φαγητά Παιδιά και σχολείο
Ρώμη: Μια «μυστική» συνοικία, εναλλακτική και διαφορετική από τα γνωστά της  ιταλικής πρωτεύουσας Πώς πρέπει να είναι μια γνήσια ιταλική μακαρονάδα; | clickatlife Ιταλία: Επαναλειτουργία των σχολείων, αλλά και σενάρια για επιστροφή στην  τηλεκπαίδευση | Insider
Πώς ζουν οι οικογένειες στην Ιταλία; Πώς περνούν οι άνθρωποι τον ελεύθερο χρόνο τους και τι εκτιμούν; Είναι η μακαρονάδα ένα από τα αγαπημένα σας πιάτα; Είναι συχνά στο μενού στην Ιταλία! Μετά από πέντε χρόνια στο δημοτικό σχολείο, τα παιδιά πηγαίνουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για το 10.
Χαρακτηριστικά Χριστούγεννα
Souvenirs Italiani | Souvenirs from italy, Souvenir, Verona Bella Italia (Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά) - GrecosTravel
Τι θυμάστε από την Ιταλία; Υπάρχει κάτι τυπικά ιταλικό; Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στήνεται στις 8 Δεκεμβρίου. Αλλά τα δώρα δεν δίνονται πριν από τις 6 Ιανουαρίου!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply